Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Girlbosses

Dit zijn de nominaties voor de Conscious Girls Award

Kristel, 06 april 2018

Dit zijn de nominaties voor de Conscious Girls Award

Conscious Girls

In mei reiken wij samen met Marie Jo de Everyday Heroines Awards uit. Gewoon, omdat wij vinden dat er genoeg vrouwen in Nederland zijn die bijzonder zijn. Op welk vlak dan ook.

Van je afval scheiden tot veganistisch leven; bewust bezig zijn met de wereld waarin je leeft wordt - gelukkig! - steeds normaler. Toch is er nog een hoop winst te behalen en daar maken onderstaande vrouwen zich hard voor. Daarom zijn zij genomineerd voor de Conscious Girls Award, stem nu op jouw favoriet!

Conscious Girls 

Mariah & Wendelien

Mariah & Wendelien van Yoni
Je doet het in je leven gemiddeld 10.000 keer: een tampon, maandverband of inlegkruisje gebruiken. Maar wát is het eigenlijk dat je maandelijks in of dichtbij het meest absorberende deel van je lichaam stopt? Mariah & Wendelien van Yoni vinden dat je het recht hebt om dat te weten. Anders dan andere merken geven zij daarom de ingrediënten bloot op het doosje. Ze kiezen voor biologisch en afbreekbaar katoen. Geen plastic, geen parfum, geen geheimen. Want die vinden zij niet voor de poes. En wij ook niet! Daarom horen zij wat ons betreft in dit rijtje thuis en verdienen zij een award. Vind jij dat ook? Stem!

Gaby

Gaby van Wonderen van Love. Not Waste
Gaby noemt zichzelf een 'happy activist' en dat alleen is al een nominatie waard vinden wij. Maar er is meer! Gaby is namelijk het brein achter Love. Not Waste.; een initiatief dat meer bewustzijn creëert op het gebied van plastic, milieu en duurzaamheid. Dat doen ze bijvoorbeeld door te laten zien wat voor moois er gemaakt kan worden van plastic afval of door beach clean ups te organiseren. Kortom: een absolute Conscious Girl. Toch?

Paulien

Paulien Wesselink van O My Bag
O My Bag is zo'n merk waarvan wij vinden dat je het moet kennen. Dit merk produceert namelijk de mooiste leren tassen en accessoires op een eerlijke en duurzame manier. Het brein achter dit fantastische merk is Paulien Wesselink, een girlboss ten top die streeft naar een wereld waarin we anderen niet hoeven uit te buiten voor onze kleding. Vind jij ook dat dit een award verdient? Stem dan nu op Paulien!

Stem op jouw favoriet

Vergeet je ook de andere categorieën niet? Lees hier alles over de Business Babes, de Everyday Heroines, de Fashion Icons en de Powermothers!

Everyday Heroines

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer