Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Girlbosses

Dit zijn de nominaties voor de Business Babes Award

Kristel, 06 april 2018

Dit zijn de nominaties voor de Business Babes Award

Business babes

In mei reiken wij samen met Marie Jo de Everyday Heroines Awards uit. Gewoon, omdat wij vinden dat er genoeg vrouwen in Nederland zijn die bijzonder zijn. Op welk vlak dan ook.

Oh, wat hebben we een bewondering voor ze; vrouwen die de sprong wagen en het avontuur van een eigen bedrijf aangaan. Of vrouwen die kéihard knokken voor hun plekje op de arbeidsmarkt. Daarom was er geen twijfel over mogelijk: ook deze vrouwen verdienen een award. Daarom hebben we de Business Babes Award in het leven geroepen en maken onderstaande vrouwen kans om er vandoor te gaan met deze titel. Wie is jouw favoriet?

Business Babes

Floor Bos

Floor Bos
Ze zeggen wel eens: 'Je hoeft maar één keer een goed idee te hebben...'. En dat blijkt opnieuw waar. Ruim een jaar geleden naaide Floor Bos even vlug een bandeau in elkaar, tegenwoordig heeft ze een eigen shop aan de grachten van Amsterdam waar de ene na de andere bandeau over de toonbank vliegt. Maar Atelier des Femmes is meer dan alleen bandeaus; Floor's nieuwste hit zijn gekleurde baretjes en daar blijft het naar mijn idee vast niet bij. Maar het leukste van alles? Floor haar onuitputtelijke enthousiasme en dankbaarheid voor alles wat ze meemaakt. Dát verdient een award!


Sivan Breemhaar

Sivan Breemhaar
Sivan is een vrouw die mákkelijk ook in de categorie Conscious Girls genomineerd had kunnen zijn. Ze is namelijk, samen met Kars Gerrits, het brein achter Afriek; een kledingmerk dat eerlijk gemaakte kleding produdeert in Rwanda. Met Afriek streeft Sivan naar meer gelijkwaardigheid in de wereld door een positiever imago van Afrika te verspreiden met het kledingmerk. En tot nu toe zijn ze zeer succesvol; Afriek heeft al in grote magazines gestaan, het wordt in diverse winkels verkocht en door artiesten gedragen. En dat alles heeft ze voor elkaar gekregen zonder achtergrond in de mode of het ondernemen. Kijk, dat noemen we nou een echte business babe. 

Sharon Hilgers

Sharon Hilgers
Sharon is de oprichtster en het creatieve brein achter één van onze favoriete webshops: My Jewellery. Vijf jaar geleden begon ze vanuit Wijchen met de verkoop van sieraden, naast haar baan als Frans docent. Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming (er werken inmiddels meer dan 100 mensen!) en naast sieraden vind je hier kleding, schoenen, tassen en andere fantastische accessoires. Oftewel: alles wat ons hart begeert. Oh en mocht je denken dat het My Jewellery imperium alleen online bestaat, dan heb je het mis. Inmiddels zijn er al vier prachtige boutiques geopend en we hebben zomaar het idee dat het daar niet bij blijft. Nou, als dát je geen business babe maakt...

Stem op jouw favoriet

Vergeet je ook de andere categorieën niet? Lees hier alles over de Powermothers, de Everyday Heroines, de Fashion Icons en de Conscious Girls!

Everyday Heroines

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer