zonnebrillen trends
Advertorial

Dit zijn dé zonnebrillen van dit seizoen

Sarah, 14 augustus 2019

Op de fiets. In de auto. Op het terras. Bij het zwembad. Op het strand. Op de boot. Er zijn genoeg plekken te bedenken waar je op zonnige dagen niet zonder zonnebril kan. 

Maar een zonnebril draag je natuurlijk niet alleen uit praktisch oogpunt. Welnee! Een zonnebril kan je outfit maken of breken, zo simpel is het. En dus is het zaak om te weten met welke monturen jij deze zomer de show steelt. Ben jij altijd maar afhankelijk van een een zonnebril op sterkte? Met lenzen hoef je nooit rekening te houden met je glazen. Jij kan namelijk alles op. Bespaar jij jezelf graag een tripje naar de opticien of wil je voor je vakantie nog kunnen genieten van je nieuwe lenzen (en dus je zonnebril)? Je kunt je lenzen ook heel makkelijk en snel online bestellen bij LensOnline. Ze werken samen met lokale opticiens en hebben een breed assortiment aan kwaliteitslenzen, waardoor je altijd de beste keuze maakt voor je ogen. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Ben jij klaar voor de zonnebrillen trends van nu?

Lekker transparant

Liepen we nog niet zo lang geleden met grote, dikke, zware monturen, nu is het de beurt aan iets meer verfijning. En die verfijning komt in de vorm van zonnebrillen met een transparant montuur. Saai? Absoluut niet. Je kunt namelijk nog steeds voor een kleurtje kiezen. Wat dacht je van perzik, lila of roze? 

Klein maar fijn

Deze trend is minder geschikt voor mensen die incognito door het leven willen gaan maar tegen alle anderen zouden we willen zeggen: omarm die trend. Een kleine zonnebril op je neus staat namelijk zo lekker eigenwijs en daarnaast kan het zelfs je meest basic outfit nog on trend laten lijken. Kleine, ronde brilletjes geven je een echte seventies vibe terwijl het cat-eye model jou de nodige sex appeal geeft. Voor welke ga jij?

Voor iedereen een Aviator

Geen montuur zo tijdloos als de Aviator, ook wel pilotenbril genoemd. En ook dit seizoen zullen we deze bril veelvuldig voorbij zien komen. Zeker gezien de vele, véle variaties op deze bril. In een felle kleur of van titanium. Groot of juist bescheiden. Zo is er voor iedereen een geschikt model te vinden. 

Pssssst, bij Lensonline krijg je een tweede set 30 daglenzen cadeau óf €10,- korting. Zo kun je altijd de zonnebril van je dromen op!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer