Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Dit zijn de cool kids op Instagram

Marina, 16 december 2017

Dit zijn de cool kids op Instagram

Hebben jullie ooit gehoord van de #superfashionkids? Nee? Begrijpelijk, ik denk bij influencers of bekende Instagrammers ook niet gelijk aan kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 14. Maar toch zijn deze kids hartstikke hot & happening. Elke dag posten zij foto's waarbij zij kleding dragen van de duurste high end fashion merken, voor hun honderdduizenden followers.  

Is dit de toekomst of zijn dit gewoon kinderen met rijke ouders die hun tijd doden met het maken van foto's? De markt lijkt er hélemaal klaar voor aangezien jonge tieners die populair zijn op Instagram tegenwoordig ook campagnes en samenwerkingen hebben met grote merken als Bobbie Brown en Calvin Klein. Maar een kind van 6 met 400k volgers? Dit klinkt bijna te gek voor woorden. En toch zijn ze er. Kijk mee!

deel 1

Maak kennis met Ivan Zinko, die zichzelf thegoldenfly noemt op Insta. Deze 10-jarige jongen draagt high end merken als Balenciaga en Louis Vuitton en ontwierp samen met zijn moeder een eigen kledinglijn voor kids genaamd DUO. Deze lijn is te koop in de Harrods in London. Hij heeft nu al 20,4k volgers. Niet slecht voor een kind van 10 ;).

deel 2

Hoe cute is de 6-jarige Coco uit Tokyo? Onder de naam coco_pinkprincess heeft zij inmiddels een bereik van 430k volgers opgebouwd. Ongelooflijk dat zo'n jong meisje zo veel volgers kan hebben, right? Hierboven zie je haar ook weer met merken als Chanel en Gucci poseren voor een perfect Insta plaatje.

deel 3

Last but not least is daar Leo Mandella, beter bekend als Gullyguyleo op Instagram. Deze jongen van 14 uit Warwickshire heeft maar liefst 464k volgers. Dit is toch bijna niet te geloven? Zijn feed bestaat uit foto's van hemzelf met de meest populaire streetstyle fashion en daar zijn ze weer: high end merken. Hierboven zie je Prada en Gucci. Wauw. Blijkbaar verdienen deze kids meer dan genoeg aan Instagram posts, om deze mooie aankopen te kunnen veroorloven. 

Kids die na 2000 geboren zijn, groeien natuurlijk ook op met social media. Waarschijnlijk is dit dan toch wel de toekomst, denken jullie ook niet? Niet degene die het internet en social media uitgevonden hebben, maar degene die ermee zijn geboren. Wat vinden jullie van deze #superfashionkids?

Do it like the kids

Gucci Princetown loafer van leer met horsebitGucci de Bijenkorf
€ 550,00
Thierry Lasry red cat eye sunglassesThierry Lasry Farfetch
€ 512,00
Prada Cahier cross-body bag - RedPrada Farfetch
€ 1.750,00
Gucci Loved T-shirt met opdruk en patchesGucci de Bijenkorf
€ 750,00
Chanel Chance - 200 ml - BodycrèmeChanel bol.com
€ 69,00
Dsquared2 striped socks - WhiteDsquared2 Farfetch
€ 65,00

Beeld: Instagram

liefs, Marina , Dressing is a way of life

Shop meer van

Kleding

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer