menu
Fashionnews

Dit zijn dé brillentrends van aankomend seizoen

Kristel, 21 januari 2016

Dit zijn dé brillentrends van aankomend seizoen

Als nieuwe brildrager ben ik nog een groentje in de wereld der brillen. Ik ben blij dat ik een bril op mijn neus heb die bij bijna al mijn outfits leuk staat en die goed bij de vorm van mijn hoofd past maar ik merk nu al: één bril is wel wat saai. Een bril is in mijn ogen namelijk niet alleen iets waardoor ik beter zie maar ook een fantastische accessoire. Maar zo thuis als ik me voel in de wereld van de modetrends, zo onwetend ben ik als het om brillentrends gaat. Ik was daarom ook zo blij als een kind toen ik hoorde dat blogger Fashion Hoax de handen ineen had geslagen met Specsavers om de brillentrends van het aankomende seizoen te matchen met hippe outfits. Mede-brildrager en modeblogger ten top Lian laat in onderstaande video zien hoe zij dé brillentrends van aankomende lente en zomer verwerkt in verschillende looks. Kijken en kopiëren maar!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

De brillentrends voor aankomend seizoen

Bij Specsavers staan het komende seizoen verschillende trends centraal, maar er is een rode draad die door alle trends heen loopt. Contemporary Pop staat voor een hedendaagse vertaling van de popcultuur en staat garant voor kitsch met een zachte rebelse twist. Oftewel: excentrieke kleuren, bijzondere vormen en prachtige details zijn onmisbaar deze lente en zomer. 

Trend #1: Luxury Feeling

Specsavers brillentrends

Een bril is niet alleen praktisch, het kan ook een prachtig sieraad zijn. In de eerste trend staat luxe centraal; goud, strass, steentjes of kleine diamanten zorgen voor een vrouwelijke, classy look. Je kunt het luxe gevoel versterken door de bril te combineren met klassieke, vrouwelijke kledingstukken zoals de Little Black Dress of een kokerrok. Maar ook als je stijl een stukje stoerder is, net zoals die van Fashion Hoax, kun je deze brillentrend in je dagelijkse look verwerken. Kies dan juist voor contrast en combineer je bril met casual items zoals een sweater of leren jack. 

Trend #2: Crazy Colors

Specsavers brillentrends

Ben jij niet bang om op te vallen? Dan is deze kleurrijke brillentrend echt iets voor jou. Met een eervolle vermelding van de kleuren roze en paars. Met een felgekleurde bril kun je makkelijk een statement maken, je zet 'm in de spotlights in combinatie met een rustige outfit. Mag het van jou nog wel een tandje kleurrijker? Doe dan net zoals Fashion Hoax en combineer je bril met een kleur in dezelfde tint of juist met een complementaire kleur. Succes verzekerd.

Trend #3: Transparent

Specsavers brillentrends

Een transparante bril is super makkelijk te combineren met álles omdat -ie niet te aanwezig is. Dat betekent niet dat -ie saai is; alles behalve dat. De transparante modellen van Specsavers hebben allemaal een heerlijke retro seventies look, dé trend van het moment. Je kunt de retro look wat meer bohemian maken door de brillen te combineren met prints en uitgesproken accessoires of kies net als Fashion Hoax voor het Brigitte Bardot gevoel en mix de brillen met een powersuit en een Bretonse streep. 

Benieuwd wat de mannentrends voor het komende seizoen zijn? Ga snel naar Specsavers en bekijk ze allemaal.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer