Lifestyle

Dit zijn de bloggers van het Fashionchick Bloggercafé!

Kristel, 28 juni 2016

Dit zijn de bloggers van het Fashionchick Bloggercafé!

Heb jij het al in je agenda staan? Op vrijdag 1 juli start het modefeest der modefeesten: Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. En Fashionchick is van de partij! Diezelfde vrijdag hosten wij namelijk, net zoals de vorige editie, een heus Fashionchick Bloggercafé. Dat houdt in dat wij drie inspirerende, stoere, fashionable vrouwen hebben gevonden die dolgraag komen spreken over hun succesverhaal als blogger of influencer. Waar hebben ze hun succes aan te danken? Hoe ziet het leven als blogger eruit? En welke tips & tricks kunnen ze jou geven om het ook te maken in de modewereld? Je hoort het allemaal. Jij ja, want bij deze ben je van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn!

Vrijdag 1 juli dus, dan barst het feest officieel los. Het Fashionchick Bloggercafé is onderdeel van de MBFWA Dynamic Store in de A'DAM Toren in Amsterdam en start om 18.30 uur. Vanaf dan geven wij het woord aan Noor van Freckles in Style, Maureen Powel en Iris van A Dash of Fash. Zij zullen je in 15 minuten proberen te inspireren met hun verhaal en natuurlijk is er ook tijd om ze het modische hemd van het lijf te vragen. Zorg wel dat je op tijd bent, want we hebben maar beperkte plekken in de MBFWA Dynamic Store.. Benieuwd wat je kunt verwachten in ons Bloggercafé? Ik stel de drie dames graag aan je voor.

Noor van Freckles in Style

Freckles in Style

Zwart bomberjack met geweven voorkantRiver Island River Island
€ 55,00
I Want To Be In...HandschoenModeMusthaves
€ 29,95 € 14,95
Converse All Stars Laag Zwart Chuck TaylorConverse Canvas sneakerAmerica Today
€ 64,95 € 59,95

De energieke verschijning (onder andere te danken aan haar prachtige rode haren!) Eleonora is het creatieve brein achter én gezicht van de blog Freckles in Style. Wie haar blog kent weet dat het een pareltje is op het gebied van fashion, food, reizen, fijne hotspots en meer. Een superverslavende blog met een mix van outfit posts, shopping pagina’s, reisverslagen en persoonlijke verhalen waar je zo een middagje op kunt blijven scrollen. Tijdens het Fashionchick Bloggercafé vertelt ze alles over de start van haar blog en hoe ze het reizen combineert met de rest van haar leven. 

Maureen Powel

Fashionchick Bloggercafe

By Malene Birger SCARELETTE Halsdoek ivyBy Malene Birger Zalando
€ 119,95 € 95,95
Onjenu Sid Orange Birds JurkOnjenu Succubus
€ 99,95
Braided Coin NecklaceMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95

De knappe Maureen is model, stylist, blogger en één van de stijlvolste moeders die er op het wereldwijde web te vinden is. Maureen hijst niet alleen zichzelf in de meest spectaculaire outfits, ook haar kinderen lijken zo uit een editorial weg gelopen te zijn. Hoe doet ze dat toch? En hoe combineert ze zo'n druk werkend leven met het moederschap? Ze vertelt het je allemaal op vrijdag 1 juli. 

Iris van A Dash of Fash

Fashionchick Bloggercafe

Furla Handtassen Metropolis Mini Crossbody ZwartFurla The Little Green Bag
€ 385,00
Dames blouse in rood - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 19,99 € 12,99
My Favourite Blue JeansModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95 € 14,95

Op zoek naar een blog over al dat mooi is in de wereld? Look no further. Je vindt het namelijk bij A Dash Of Fash! Iris deelt op haar blog funky outfits, gezellige interieurposts, inspirerende reizen en handig carrière advies. En dat alles met een flinke knipoog en prachtige foto's. Wat kun je van Iris verwachten op 1 juli? Stylingtips, mode-adviezen en natuurlijk alles wat je wilt weten over haar blog. 

Evelien van The Goaldiggers Club

Fashionchick Bloggercafe

Sweater Shanna  GrijsAmerica Today America Today
€ 39,95 € 19,98
Zwart bikerjackRiver Island River Island
€ 80,00
Zebra Trends shopper metallicZebra Trends Duifhuizen
€ 29,95

Tijdens haar werkzaamheden als hoofdredacteur voor Fashionscene.nl en Fashion Features Editor voor Grazia kwam Eve zoveel sterke, inspirerende vrouwen tegen dat ze niet anders kon dan een platform beginnen om de krachten van al deze vrouwen te bundelen. The Goaldiggers Club brengt ambitieuze vrouwen samen zodat ze hun ervaringen en talenten kunnen delen. Daarnaast werkt ze als freelance redacteur voor magazines als Grazia, ELLE, Cosmopolitan, LINDA.meiden en L'Officiel. Van deze bezige bij willen we natuurlijk meer weten!

Wil je ook bij één van de vele catwalkshows aanwezig zijn? Bestel hier je kaarten!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer