Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Dit zijn de beste Sint- en kerstcadeaus voor hem

Tom, 27 november 2015

Dit zijn de beste Sint- en kerstcadeaus voor hem

Wat willen mannen hebben voor Sinterklaas en kerst, afgezien van lekker eten en veel liefde? In mijn levenslange carrière als man ben ik erachter gekomen dat wij vrij snel tevreden zijn. Een klein, met zorg uitgezocht cadeautje is ons veel meer waard dan een duur, onpersoonlijk exemplaar. Daarom hier drie cadeautips waarmee je niet de mist in kunt gaan bij de heren.

Boxers van A-dam Underwear

De beste Sint- en kerstcadeaus voor hem

De mannen van A-dam Underwear zijn gestoord. Prettig gestoord. In een botsauto door Amsterdam, slechts gehuld in een boxershort? Ze draaien er hun hand niet voor om. En wat schetste mijn verbazing deze week: Sinterklaas is net zo'n grote fan van A-dam Underwear als ik. Op zijn witte schimmel sjeesde hij door de Leidsestraat - mijter, baard, staf en al (video). Als Sint- of kerstcadeau zijn de boxers van A-dam ideaal omdat ze 1) In tig verschillende, originele prints verkrijgbaar zijn, en 2) Geleverd worden in een awesome verpakking. Je shopt ze hier. Persoonlijke favorieten: Gerlach (te bewonderen op de foto's hierboven) en Schelto.

Sokken van Alfredo Gonzales / Happy Socks

Sint- en klerstcadeaus voor hem: sokken

Saaie sokken zijn... saai. Mannen zijn over het algemeen niet de meest avontuurlijke wezens als het op kleding aankomt, maar een paartje tegendraadse sokken durft iedereen tegenwoordig te dragen. Bij MEN TODAY zijn we fan van twee merken in het bijzonder: het Nederlandse Alfredo Gonzales en het Zweedse Happy Socks. Je hebt gegarandeerd een goed humeur als je 's ochtends deze voetverwenners aantrekt. Bovendien weten deze grote namen in sokkenland hoe je een cadeautje inpakt: hun giftboxen zijn ongeëvenaard. Mijn favorieten: de Burger Collection Box van Alfredo en de X-mas Giftbox van Happy Socks.

The Burger Collection 5-boxAlfredo Gonzales Sokken.nl
€ 44,95
The Rocket 5-boxAlfredo Gonzales Sokken.nl
€ 44,95
The workshop 5-boxAlfredo Gonzales Sokken.nl
€ 44,95
X-mas Giftbox 3-packHappy Socks Sokken.nl
€ 24,95 € 19,95
Cadeaubox 4-pack VHappy Socks Sokken.nl
€ 29,95
Cadeaubox 4-packHappy Socks Sokken.nl
€ 29,95

Foute kersttruien galore

Sint- en klerstcadeaus voor hem: foute kersttrui

Foute kersttrui? Hell yeah! Op MENTODAY.nl heb ik er meer dan 50 voor je verzameld. Natuurlijk is het leuk om in een keurige outfit aan het kerstdiner te verschijnen, maar voor de meeste mensen bestaat kerst uit drie dagen. Een dagje in een trui doorbrengen is dan heus wel toegestaan. Bovenstaande truien heb je overigens vast al voorbij zien komen: Fashionchick en ModeMusthaves hebben er inmiddels een traditie van gemaakt om elk jaar met speciale kersttruien te komen. Mijn mannenfavoriet is dezeA merry everything and a happy whatever!

Meer ideeën nodig? Op MENTODAY.nl hebben we de beste budget Sint- en kerstcadeaus verzameld.

liefs, Tom ,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer