Dit zijn de 7 coolste festival kapsels

Heb jij de tickets voor de eerste festivals al binnen? En weet je al welke Coachella outfits jij gaat kopiëren? Mooi! Dan ben je al lekker op weg. Nu alleen je haar nog! Want het festivalseizoen is hét moment om eens te experimenteren met je haar. Heb jij het altijd netjes in een staart? Gooi die boel los! Heb jij het altijd los? Sla aan het vlechten! We hebben de mooiste festival kapsels voor je op een rijtje gezet. Laat je even weten welke het wordt?

Lekker laten hangen

Festival kapsel

Tja, of we het een kapsel kunnen noemen weet ik niet maar knap is het in ieder geval wél. Een wilde bos haren, het liefst niet net gewassen en met flink wat droogshampoo en texture powder erin, wappert zo lekker in de wind als je op de fijne festivaldeuntjes staat te swingen. Fan? Wij wel!

Om door een ringetje te halen

Festival kapsel

Dit kapsel lijkt een stuk ingewikkelder dan het is. Vooruit, je moet een beetje kunnen invlechten maar als die vlecht er eenmaal in zit is het alleen nog een kwestie van ringen (bijvoorbeeld oorringen!) in je haar haken. Erg hip en erg rock 'n roll. Zeker het proberen waard!

The Jewelry Collection Klapcreolen Bol 20 X 7,5 mm - StaalCreolenbol.com
€ 29,99
2-delige set witWENZ CreolenWenz
€ 29,99
Orelia Oorbellen Micro Hoop Earrings ZilverOrelia The Little Green Bag
€ 11,00

Koninklijke vlechten

Festival kapsel

Erger je je scheel aan haar dat aan je voorhoofd plakt of plukken die in je glas bier hangen als je een slok neemt? Zet de helft van je haar dan vast in een kroon van invlechten! Niet alleen ontzettend praktisch, ook hártstikke bohemian. En dat werkt altijd goed op een festival.

Met een hoed zit je goed

Festival kapsel

Is je haar nét een tikkie te vet? Is er kans op regen? Of juist heel veel zon? Wil je je haar beschermen tegen rondvliegend bier? Met een hoed zit je sowieso goed

Supertrash Holly Eyelet Hat BlackST. Studio Nolten
€ 59,95 € 49,95
Carlala Fashion Hoeden Dames (Camel)Carlala fashion Van den Assem
€ 149,95
Becksondergaard Shahla hoed ecruBecksondergaard SUUS de Winkel
€ 45,00

De scheiding anno 2016

Festival kapsel

Zelfs de good old scheiding kun je een festival tintje geven dit jaar! We hebben de ingevlochten scheiding gespot bij celebrities en it-girls en dan weet je: dit wordt een hit. 

Bloemetjes buiten zetten

Festival kapsel

Denk jij bij een festival meteen aan flower power? Dan is dit kapsel écht iets voor jou! Je kunt natuurlijk aan de slag gaan met echte bloemen maar om te voorkomen dat je aan het einde van de dag met een verlept bosje op je hoofd staat - gut, dat is toch zielig - kan je natuurlijk ook voor de nep variant gaan. 

Collectif Single Orchid Clip PinkHaaraccessoireSuccubus
€ 9,95
Collectif Single Orchid Clip IvoryCollectif Succubus
€ 9,95
Collectif Single Orchid Clip FuschiaHaaraccessoireSuccubus
€ 9,95

Half in de knoop

Festival kapsel

Ideaal voor festival dag nr. 2: de half bun. Ga je op dag één voor losse manen, dan is dit kapsel ideaal voor the day after. Een spiegel heb je niet nodig want deze hair do mag slordig, slordiger, slordigst. 

Lees ook: Dit droegen de bloggers tijdens Coachella!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Alberdina Diana 359 dagen geleden

  super mooi zijn deze verschillende kapsel denk dat mijn vriendinnen en nichtje het ook leuk vinden deze kapsters om zo'n kapsel te maken bij hun klanten en ook met hun eigen haar want dit zouden zij vast doen.

 • kelly 363 dagen geleden

  mooooiii

 • Marleen 364 dagen geleden

  Leuk! Vooral die met de ringetjes vind ik heeel tof!