Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Dit zijn de 10 leukste kerstfilms op Netflix

Marina, 24 december 2017

Dit zijn de 10 leukste kerstfilms op Netflix

kerst

Nog een kleine week en het is Kerst. Tijdens deze dagen heb je eindelijk even tijd om op de bank te liggen met een dekentje.

En tja, dan mag een heerlijke kerstfilm natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig is daar Netflix, waar genoeg leuke en foute kerstfilms te vinden zijn. Dus heb je zin om eventjes uit te buiken van het kerstdiner met een gezellige film? Wij verzamelden tien keer de leukste kerstfilms voor jou. Dus no stress, er zit vast en zeker ook een film voor jou tussen!

#1. Bad Santa
In Bad Santa vindt een stel criminelen een geniale manier om een flinke buit te behalen. Na sluitingstijd slaan ze hun slag in een winkelcentrum, verkleed als kerstman. Dat moet iemand ontdekken, toch?

#2. A Christmas Prince
Deze film is net een sprookje. Een jonge, beginnende journaliste wordt voor een primeur naar het buitenland gestuurd om verhaal te doen over een prins die toekomstig koning wordt. Natuurlijk is de prins knap. En de journaliste ook. En wat er daarna gebeurd? Drie keer raden. Cheesy, maar oh zo leuk!

#3. How the Grinch stole Christmas
Een superleuke klassieker over een groen monster genaamd de Grinch. In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een groep mensen die houden van Kerst. Op de top van de berg woont de Grinch, die Kerst juist haat. Hij probeert er alles aan te doen om kerstavond te verpesten, maar zijn hart smelt uiteindelijk door Cindy Lou Who, gespeeld door Jenny uit Gossip Girl.

#4. The night before
In The night before besluiten drie vrienden te stoppen met hun wilde avonturen tijdens de feestdagen. Máár ze willen nog een keer helemaal losgaan. En dat werd een kerstavond om nooit meer te vergeten. Hilariteit gegarandeerd, want de film lijkt een beetje op The Hangover.

#5. I'll Be Home for Christmas
Wanneer een verwende student onderweg is naar huis voor Kerst, strandt hij in de woestijn zonder auto én zonder geld. Maar geluk bij een ongeluk, hij leert nu wel de echte betekenis en gedachte achter Kerst kennen. 

#6. Home Alone
Jaja, ook deze golden oldie staat op Netflix. En wat blijft ie leuk! De achtjarige Kevin wordt per ongeluk alleen thuis gelaten, wanneer zijn familie op vakantie gaat. Kevin is helemaal alleen en moet ook nog eens het huis beschermen als er twee inbrekers opduiken. 

#7. A Christmas Carol
Wat is nou een Kerst zonder Scrooge? Ook deze klassieker wordt ieder jaar weer uitgezonden op de tv. Maar je wilt hem natuurlijk kijken wanneer jij daar zin in hebt. Gelukkig staat er eeb mooie versie uit 1984 op Netflix! 

#8. Christmas Inheritance
Dit is een nieuwe kerstfilm, sinds deze maand te zien op Netflix én een Netflix original. De ambitieuze Ellen Langford wil haar vaders bedrijf erven. Maar voordat dit doorgaat, moet zij een speciale kerskaart bezorgen. Ze komt onderweg door een sneeuwstorm vast te zitten, maar vindt daar romantiek en het ware geschenk voor Kerst. Héél Cheesy, maar zo gezellig! 

#9. A wish for Christmas
Dit is nog zo'n fijne kerstfilm. Sara heeft maar één wens deze kerst, nadat haar idee op werk is gejat. Ze wil eindelijk eens goed voor zichzelf op kunnen komen. De kerstman geeft haar 48 uur de tijd. 

#10. Mannenharten
Voor de girls onder ons die houden van Nederlandse films is daar Mannenharten. Zes mannen uit Amsterdam worstelen in de liefde. Ze hebben ruzies, rare dates, awkward momenten en katers. Het komt allemaal voorbij in deze gezellige romantische comedy, gespeeld door o.a. Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger en Barry Atsma.

Christmas Movie Time

Hunkemoller rendier sloffenHunkemöller wehkamp.nl
€ 19,99
BLACK RUDOLPH SWEATER -onesizeComegetfashion Comegetfashion
€ 34,99
Caramia warme pantoffels - RozeSchuurman Schoenen
€ 14,99 € 9,99
LOVIN' CHRISTMAS SWEATER RED-onesizeComegetfashion Comegetfashion
€ 34,99
Nelson pantoffels cognacNelson pantoffelNelson
€ 34,99 € 29,99
Trui 'XMAS-LOVE'ONLY KersttruiABOUT YOU
€ 26,90 € 17,90

Bestel ON FLEEK en dan heb jij dit super leuke cadeau voor Kerst nog in huis! 

liefs, Marina , Dressing is a way of life

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer