Beauty

Dit zegt je favoriete kapsel over jou

Kristel, 07 maart 2018

Dit zegt je favoriete kapsel over jou

Favoriet kapsel

Waarschijnlijk draag jij je haar soms los, soms in een staart. Misschien sla je af en toe zelfs aan het vlechten! Maar we weten allemaal: er is één kapsel waar je het gelukkigst van wordt. Waar je je het lekkerst bij voelt en dat echt bij je past. Wist je dat dat kapsel meer over je persoonlijkheid zegt dan je misschien denkt? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet...

#1 Lekker los

Favoriet kapsel

Voor jou geen toeters en bellen aan je hoofd, je draagt je haar als het even kan het liefst los. Betekent dit dat je lui bent? Welnee! Het laat zien dat jij een sucker bent voor goede basics en je niet de aandrang voelt om je te verstoppen achter schuifspeldjes en ingewikkelde kapsels. Je staat stevig in je schoenen en houdt je doel altijd voor ogen. 

#2 Half-om-half

Favoriet kapsel

Hey twijfelkont! Jij vindt keuzes maken behoorlijk lastig en dat is ook te zien aan je favoriete hair do. Draag je het los of toch liever vast? Waarom niet allebei? Onder dat laagje twijfel schuilt ook een diva in spé, iemand die haar weelderige lokken graag aan de buitenwereld laat zien maar geen last wil hebben van loshangende plukken in haar gezicht. Niks mis mee hoor, laat je inner Beyoncé maar stralen!

#3 In de hoogte

Favoriet kapsel

Zo'n hoge bouncy staart laat zien dat je de perfecte girl next door bent. Je bent spontaan, vrolijk, jong en fris en niet bang om je flirt skills in te zetten om te krijgen wat je wilt. Sommige mensen zullen misschien denken dat je naïef bent, maar jij weet dondersgoed hoe de wereld in elkaar zit. Je hebt een open uitstraling en maakt makkelijk vrienden, sounds pretty perfect to us!

#4 Lager dan laag

Favoriet kapsel

Draag jij je haar het liefst in een lage knot of staart? Het laat zien dat je bescheiden bent en het belangrijk vindt om klasse uit te stralen. Je zet jezelf niet snel op de voorgrond en kijkt vaak eerst de kat even uit de boom voor je je mond opentrekt. Áls je dan wat zegt, is het vaak nuttig en mensen nemen je advies dan ook graag ter harte. 

#5 Top knot

Favoriet kapsel

Jouw knot staat het liefst parmantig boven op je hoofd. Hij is niet te missen en datzelfde geldt voor jou. Je weet precies wat je wil en hoe je dat voor elkaar moet krijgen en niets of niemand kan jou van je pad afbrengen. En hier geldt: hoe strakker en netter de knot, hoe strakker jij in je dagelijkse planning zit. Wees niet bang: dit wil heus niet zeggen dat je stug of rigide bent. Wél dat je doelbewust en georganiseerd bent. Maar daar is helemaal niks mis mee, toch?

#6 Verstrengeld

Favoriet kapsel

Van de good old vlecht tot de ingewikkelde visgraat: jij draait je hand er niet voor om. Je vindt het leuk om aandacht te besteden aan je uiterlijk en je staat altijd open voor iets nieuws. Ook in de rest van je leven! Je gaat graag het avontuur aan, houdt ervan nieuwe mensen te ontmoeten en vindt routine maar saai. 

#7 Out of bed

Favoriet kapsel

Stiekem weet je het zelf ook wel: je zou je haar iets vaker kunnen wassen of kammen... Maar er zijn zoveel andere dingen die je in die tijd wilt doen! Je bent super gepassioneerd in je werk, je relaties en je hobby's en doet niets half. Je trekt je daarnaast ook niet zoveel aan van wat anderen van je denken, ze nemen je maar zoals je bent. Oók met messy hair. En daar zijn we heus een beetje jaloers op..

Lees ook: Dit zegt je favoriete telefoonhoesje over jou!

Beeld: Getty Images / Unsplash

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer