Beauty

Dit zegt de vorm van je lippen over jou

Anne, 05 mei 2018

Dit zegt de vorm van je lippen over jou

Vorm lippen

Dat je persoonlijkheid is af te lezen aan je hand wisten we natuurlijk al. Maar dat ook de vorm van je lippen iets over je zegt, dat was nieuw voor ons.

Jean Haner, expert in het lezen van gezichten en schrijfster van 'The Wisdom of Your Face' schreef er een heel boek over. Volgens de schrijfster word je namelijk geboren met bepaalde features, die allemaal stuk voor stuk onderdeel zijn van je totale persoonlijkheid. Kun je voortaan dus je lippen de schuld geven van je acties. Ook benieuwd geworden? Dit zegt de vorm van je lippen over je. Time to read your lips! 

'Goudlokje' lippen

Vorm lippen

Zogenaamde goudlokje lippen zijn niet heel dik, niet heel dun maar hebben gewoon een doorsnee formaat en geen uitgesproken toppen. Wat dit over je zegt? Je doet het goed in relaties, je bent evenwichtig en je houdt niet van drama. En je bent ook allesbehalve hebberig of plakkerig, al vind je een bepaalde verbondenheid wel heel erg fijn. 

Volle boven- en onderlip

Vorm lippen

Ben je gezegend met een stel volle lippen? Zeg eerlijk: wie doet er geen moord voor? Dan heb je waarschijnlijk het verlangen om voor anderen te zorgen. Volle lippen staan gelijk aan een persoonlijkheid die liever anderen op de eerste plaats zet en dat van nature doet. Vrienden zijn dan ook heel belangrijk voor je. 

Dunne boven- en onderlip

Vorm lippen

Heb je dunne lippen? Dan kan het zijn dat je soms een tikje eenzaam bent, maar daar eigenlijk wel oké mee bent. Je hebt niet de neiging om je te binden en hoewel je misschien niet zo bedreven bent in de liefde als vrouwen met volle lippen, betekent het zeker niet dat je niet goed bent in relaties. 

Guerlain Rouge G LipstickGuerlain LippenbalsemMYSC parfumerie
€ 33,09 € 29,78
Eye of Horus Cosmetics Bio Lipstick - Venus PinkLippenstiftThe Make Up Spot
€ 21,00
Givenchy Le Rouge - lipstickGivenchy Lippenstiftde Bijenkorf
€ 39,50
LIP COLOR LIPSTICKTom Ford LippenstiftICI PARIS XL
€ 55,00
Lord & Berry Vogue Matte Lipstick - Red CarpetLippenstiftThe Make Up Spot
€ 25,00
Gosh Liquid Matte Lipstick Nougat CrispGosh LippenstiftBoozyshop
€ 13,99

Lippen met een hoekige cupidoboog

Vorm lippen

Heb je een duidelijke en hoekige cupidoboog? Dit betekent dat je goed bent in communiceren, je snel kunt denken en ook heel erg creatief bent. Maar doordat je zo snel denkt en praat, floept er dus ook weleens iets uit wat je misschien beter niet had kunnen zeggen. Oops! 

Lippen met een ronde cupidoboog

Vorm lippen

Heb je een ronde cupidoboog? Prijs jezelf gelukkig want deze vorm lippen straalt vriendelijkheid uit. Over het algemeen hebben mensen met een ronde cupidoboog bovendien veel meer empathisch vermogen en nemen ze veel meer tijd voor anderen. 

Smalle mond met volle lippen

Vorm lippen

Heb je een smalle mond maar volle lippen? Het kan zijn dat je het moeilijker hebt in relaties omdat je niet de behoefte voelt om met iemand anders samen te zijn. Daarom is het ook goed mogelijk dat je meer aandacht hebt voor jezelf dan de ander in een relatie. Je bent in ieder geval heel zelfstandig. 

Clarins Joli Rouge Brillant - lipstickClarins Lippenstiftde Bijenkorf
€ 26,00
Makeup Revolution Life on the Dancefloor VIP Lipstick EliteLippenstiftBoozyshop
€ 3,95
Lord & Berry Vogue Matte Lipstick - FuchsiaLippenstiftThe Make Up Spot
€ 25,00
Black Opal Colorsplurge Risqué Cream Lipstick - 220 Berry...Black opal LippenstiftThe Make Up Spot
€ 10,95
HI-FI SHINE ULTRA CUSHION LIPGLOSSUrban decay LippenstiftICI PARIS XL
€ 22,55
VICE LIPSTICK METALIZEDUrban decay LippenstiftICI PARIS XL
€ 19,85

Lees ook: 6 make-up trucs waar je echt iets aan hebt.

liefs, Anne ,

Lees meer