Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Dit wist jij nog niet over jouw BH

Mariëlle, 23 juni 2018

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met BH's? Mooie zoete kleuren én sexy kant, dat maakt ons wel vrolijk. Maar hoe mooi ze ook zijn, ze zitten niet altijd even lekker... 

Maar gelukkig is daar Fashionchick to the rescue. Want er is gewoon een reden waarom die BH niet zo lekker zit. Of dat 'ie even niet het beste in jouw borsten naar boven haalt. Dus na het lezen van deze 4 weetjes zit jij voortaan helemaal gebakken. En laat je jouw voorgevel pronken in de mooiste tops. Het enige wat je nog hoeft te doen is een mooie slip er bij uit te zoeken en jouw dag kan niet meer stuk!  


4 bh weetjes die je moet weten


#1 Menstruatie. Misschien had je deze link nog niet gelegd. Maar het kan best zo zijn dat jij ongenoegen ervaart met je BH wanneer je ongesteld bent. Waarom? Omdat jouw borsten tot wel één cupmaat groter kunnen zijn deze periode. Geen wonder dat ze even niet als gegoten in je favoriete lingerie passen...


#2 Maar wat als ze jouw BH nooit als gegoten zit? Geloof ons, het is niet onmogelijk. Je zal dan ook wel vaak gehoord hebben hoe cruciaal het is om de juiste maat BH te dragen. Gelukkig kan je heel gemakkelijk thuis je BH maat berekenen! Echt, dit maakt een wereld van verschil. Maar let op, want er zit wel een addertje onder het gras. Want wanneer je je bij een andere winkel gaat shoppen, kan je weer een andere maat hebben. Elke fabrikant verschilt!


#3 Houdbaarheidsdatum. Huh, wat? Ja, een BH heeft - net als mascara's en lipgloss - een houdbaarheidsdatum. Door ze te veel te dragen verliezen ze namelijk hun vorm en steun. Hoelang dat is? Dat ligt er aan hoeveel verschillende BH's je draagt, zo vertelde Iris Clarke in een interview aan The Huffington Post. Heb jij twee favoriete BH's? Dan is het na een half jaar al over. Vijf BH's? Dan kun je er ongeveer een jaar mee doen. Als je elke dag dezelfde BH zou dragen kan je die na een maand al weggooien!


#4 Eén dag. Een BH hoor je eigenlijk maar één dag te dragen. Door hem na één dag niet meer te dragen geef je jouw BH de kans om weer terug in zijn oude vorm te komen. Zo zit 'ie, de volgende keer dat je hem aan doet, weer als nieuw. Yes!

Lingerie om lief te hebben

NIET BESCHIKBAAR

Bodyflirt

voorgevormde beha met beugels in paars

0
Ga naar Bonprix

NIET BESCHIKBAAR

Hunkemöller

Voorgevormde longline beugel bh Jade Rood

11
Ga naar Hunkemöller

NIET BESCHIKBAAR

Hunkemöller

Voorgevormde strapless maximizer beugel bh Krista Roze

0
Ga naar Hunkemöller

NIET BESCHIKBAAR

Bodyflirt

voorgevormde beha met beugels in paars

3
Ga naar Bonprix

NIET BESCHIKBAAR

Bodyflirt

voorgevormde bh met beugels in zwart

5
Ga naar Bonprix

NIET BESCHIKBAAR

bpc selection

bh met beugels in blauw

1
Ga naar Bonprix

Lees ook: De mooiste grote maten BH's.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer