Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Dít waren de Everyday Heroines Awards

Marthe, 08 mei 2018

Dít waren de Everyday Heroines Awards

EH event 1

Het zal je vast niet ontgaan zijn: gisterenavond reikten wij samen met Marie Jo de Everyday Heroines Awards uit. En dat dat fantastisch was, dat is natuurlijk logisch. Daarom doen wij jullie daar graag verslag van.

Laten we beginnen met de locatie. Dat was namelijk Bumbu Kitchen in hartje Amsterdam. Denk roze. Denk yummie snacks. Denk Martini cocktails. Denk een avond vol inspirerende vrouwen bij elkaar. Tja, dat belooft niets dan goeds, natuurlijk. En dan was er natuurlijk de grote ontknoping: wie gingen er allemaal met de felbegeerde awards naar huis?

And the winner is...

Alle winnaars zijn binnenkort natuurlijk uitgebreid terug te zien op Fashionchick, maar voor nu stellen we ze alvast gráág even aan je voor. Komt-ie: Floortje Bos van Atelier des Femmes ging naar huis met de Business Babe award. De Conscious Girl award ging naar Paulien Wesselink, de vrouw achter het duurzame tassenmerk O My Bag. De Powermother of the Year award werd in ontvangst genomen door Manon Proper, die in twee jaar tijd moeder werd van een tweeling én een drieling. Dan hebben we nog Daphne Matthew, de vrouw achter 'Fit for IVF' die de zichzelf de Everyday Heroine mag noemen. En natuurlijk last but not least: de Fashion Icon award voor Maureen Powel. Goed, zoals ik al zei: het was een onvergetelijke avond. Gelukkig hebben we de foto's nog. Kijk je mee? 

EH 1

Een gang gevuld met pink balloons leidt het publiek naar de feestzaal.

EH 2

Onze hostesses waren gehuld in Marie Jo lingerie én ze maakten bloemenkransen voor wie het maar wilde.

EH 3

Geen feest zonder cocktails: dankzij Martini was dat deze avond geen probleem.

EH 4

Mogen wij jullie voorstellen aan Powermother of the Year Manon Proper? De winnaressen gingen niet met lege handen naar huis.. Ze kregen een jaar lang gratis Marie Jo lingerie én een gepersonaliseerde duster, het On Fleek boek van Fashionchick én een prachtige award gemaakt door onze eigen Glitziegal Amanda.

EH 6

De avond was gevuld met alleen maar happy vibes!

EH 7

En kijk eens wie we daar hebben! Business Babe Floor van Atelier des Femmes kreeg de prijs overhandigd door onze ex-Fashionchick Ellen.

EH 5

En nog meer winnaars: de Everyday Heroines Award ging naar Daphne Matthew.

EH 8

Maureen Powel's fashionable friends namen de Fashion Icon award namens haar in ontvangst.

Zoals jullie zien: een meer dan geslaagde avond. Benieuwd naar alle updates rondom de Everyday Heroines awards? Houd onze site dan goed in de gaten!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer