schuifspeldjes haaraccessoires speldjes
Beauty

Dit kun je allemaal doen met schuifspeldjes

Irina, 18 november 2021

Schuifspeldjes... wie heeft er niet een aantal van rondzwerven in huis? Je raakt ze makkelijk kwijt, maar ze kunnen ook ontzettend handig zijn. 

Schuifspeldjes, oftewel bobby pins, komen op verschillende manieren goed van pas. Dus niet alleen om dat irritante plukje uit je gezicht te houden. We hebben de handigste methodes opgezocht en voor je op een rij gezet.

Zo komt een schuifspeldje van pas

#1 Alternatief voor een elastiekje. Je hebt besloten dat je je haar vandaag in een mooie vlecht wilt hebben. Je doet je uiterste best om je kapsel er zo netjes mogelijk uit te laten zien, maar het dikke elastiekje aan het einde van je vlecht verpest het eigenlijk een beetje. Wat je kunt doen is de uiteinden van de vlecht in een knoop binden en ze vastmaken met een schuifspeldje. Dat staat een stuk eleganter.

#2 Houdt je staart op zijn plek. Het afzakken van je paardenstaart is erg vervelend, maar op een simpele manier voorkom je dit probleem. Het enige wat je hoeft te doen, is twee schuifspeldjes in je elastiekje schuiven aan de onderkant van je staart. Zo blijft je kapsel de hele dag goed zitten. Voor een chique effect pak je een pluk haar uit je paardenstaart dat je om je elastiek heen bindt en vastzet met een speldje. Niemand die ziet dat je een elastiekje draagt. 

Slim Bronze Me Pretty

NIET BESCHIKBAAR

Invisibobble | ICI PARIS XL

Je casual kleden en er nog steeds verfijnd uitzien? Een goede balans tussen 'over the top' en 'underdressed' is voor de meeste dames een uitdaging. Het juiste kapsel is hierbij net zo belangrijk. Wij hebben goed nieuws; met de nieuwe invisibobble SLIM hoef je stijl niet op te geven voor comfort. The invisibobble SLIM is het perfecte haarelastiekje voor een stijlvol kapsel at the office, maar ook voor een elegante avondlook.
Ga naar ICI PARIS XL
Waver Crystal Clear Hair Clip

NIET BESCHIKBAAR

Invisibobble | ICI PARIS XL

Het haar-accessoire 2.0, The Next Generation, The Hair Game Changer! Het unieke ontwerp en het speciale materiaal maken de WAVER echt uitzonderlijk. De WAVER biedt een comfortabele, zachte en, net als de andere invisibobble producten, een traceles alternatief voor de gebruikelijke haarclips en -spelden.De WAVER is gemaakt in Duitsland.
Ga naar ICI PARIS XL
Elastische Haar Bandjes 500 stuks

NIET BESCHIKBAAR

Sibel | Hairandbeautyonline.com

De elastische mini haarelastiekjes van Sibel zijn pastelkleurig en zitten verpakt in een doosje van 500 stuks.
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Waver Sparks Flying You're Pearlfect

NIET BESCHIKBAAR

Invisibobble | ICI PARIS XL

Het ultieme haaraccessoire 2.0, de nieuwe generatie, een echte game changer! Het unieke ontwerp en speciale materiaal maakt de WAVER een bijzonder product. De WAVER biedt een comfortabel en zacht alternatief voor de gebruikelijke metalen haarclips. Net zoals alle andere invisibobble® producten zorgt ook de WAVER dat het geen knik achterlaat in je haar.De WAVER is geproduceerd in Duitsland.
Ga naar ICI PARIS XL

#3 Creëer een bob. Vind je een korte haarstijl erg mooi, maar wil je je lange lokken niet verliezen? Dan kun je die stoere bob ook gewoon faken. Toupeer je haar eerst met een borstel en bind het vervolgens bij elkaar in een losse staart. Laat hierbij de voorste plukken los hangen. Rol je staart naar binnen op en zet 'm vast met schuifspeldjes. Gebruik eventueel wat haarlak zodat je zeker weet dat het goed blijft zitten. 

#4 Een nieuwe make-upkwast. Kom je kwasten tekort? Dan is een schuifspeldje een handig hulpmiddel om te gebruiken. Stel, je wilt een foundationkwast, maar je hebt alleen een poederkwast bij de hand, dan kun je de haartjes bij elkaar knijpen en een schuifspeldje aan beide kanten inschuiven. Tada! Nu kun je geld besparen op nieuwe kwasten. 

De voor- en nadelen van hairextensions

Lees ook

De voor- en nadelen van hairextensions

Beauty

7x tips om krullen langer in steil haar te houden

Lees ook

7x tips om krullen langer in steil haar te houden

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer