Fashionnews

Dít is waarom je 15 juli in je agenda moet zetten

Marthe, 27 juni 2017

Dít is waarom je 15 juli in je agenda moet zetten

A day at the park

A Day at the Park: ooit begonnen als cosy parkfeestje met één podium en drie acts, maar inmiddels uitgegroeid tot een muziekfestijn van formaat. 

 Eén podium werd meerdere podia, en het park werd verruild voor een terrein met verschillende areas. Mét behoud van de creativiteit, en bovenal de gezellige sfeer die kenmerkend is voor het festival. Maar all good things must come to an end, en na een decennium lang feesten in het park is het tijd om afscheid te nemen. “…om de grenzen te verleggen", vindt de organisatie. Maar niet voordat nog één keer álles uit de kast is gehaald en van deze laatste editie one to remember is gemaakt. Een greep uit de line-up: Erick Morillo, Housequake, Benny Rodrigues, Dimitri & Friends, Arjuna Schiks b2b Gabriel Ananda, Kris Kross Amsterdam ft. Jebroer, Brace én niemand minder dan Gansta’s Paradise oldschool rapper Coolio. Met andere woorden: daar wil jij bij zijn! 

 

Op zaterdag 15 juli is het Amsterdamse bos voor héél even een sprookjesachtige feestlocatie, die heus niet alleen voor muziekliefhebbers aantrekkelijk is. Naast muziek is er op A Day at the Park namelijk een heleboel meer te beleven. Zo picknick je er op een kleedje in het gras (goed gevulde picknickmanden bestel je via de website), is het heerlijk zwieren in de zweefmolen, raak je verwonderd door kunstige veldacts en natuurlijk dans je tot de zon ondergaat! Met andere woorden: het is er prima toeven. En het is bijna uitverkocht! Regular Tickets kosten €49 en zijn alleen deze week nog verkrijgbaar. Vanaf 1 juli is er nog een aantal Late Bird Tickets voor €54. Kortingskaarten koop je via onderstaande button, zolang de voorraad strekt. Dus eh, zie je in het Amsterdamse Bos 15 juli? 

tickets

En dit kun je aan!

Flower Chandeliers - BlackMy Jewellery My Jewellery
€ 19,95 € 9,98
Warehouse Ruffle one shoulder top met volantWarehouse de Bijenkorf
€ 35,00 € 16,00
CRAP EYEWEAR | The Wild Gift - Gloss White GreyCrap eyewear A Little Bird Told Me...
€ 65,00
Elvy Dames (Zwart)Elvy Shoe Club
€ 69,95
Smell The FlowersModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
AllSaints ALANNA Slippers pale greyAllSaints Zalando
€ 254,95 € 152,95

Kortom: dit mag je natuurlijk niet missen! Zien we je daar? 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer