Fashionnews

Dit is waar je op 3 en 4 juni móet zijn

Marthe, 24 mei 2017

Dit is waar je op 3 en 4 juni móet zijn

Inmiddels moge het duidelijk zijn: het festivalseizoen is aan de gang. En nu ook de zon voorzichtig begint met schijnen, wordt het zo langzamerhand wel eens tijd om dat te vieren. En laten wij nou nét een suggestie hebben waar je dat het beste kunt doen. Op Freshtival! Het festival (met wederom een giga sterke line up, maar daarover later meer) is na 9 jaar inmiddels een begrip geworden in Nederland en daarbuiten. En het leuke is: dit jaar kun je voor het eerst twee dagen lang van het hele festijn genieten.  

Freshtival

Twee dagen lang feest

Ja, dat lees je goed. De organisatie en de bezoekers waren het eens over het feit dat een dag niet genoeg is om te genieten van alles wat er op het terrein te beleven is. En daar ben ik het helemaal mee eens, want naast allerlei verschillende muziekstijlen kun je op zoek naar de zogeheten secret areas (en beland je op een stage vól met polonaises), films kijken in een openlucht bioscoop of de zondsondergang bewonderen vanuit een jacuzzi (!). Tja, je begrijpt het wel: hier wil je naartoe.  

'Freshtival staat bekend om het gevarieerde muziek aanbod.'

En dan ben ik over de line-up nog niet eens begonnen! Freshtival staat bekend om het gevarieerde muziek aanbod. Terecht, want met meer dan 20 stages en ruim 200 artiesten, is de keuze reuze. Een greep uit het brede scala van artiesten: Nicky Romero, de Jeugd van Tegenwoordig, Cinnaman, Yellow Claw en Gunz for Hire. Yes! 

Freshtival

Korting! Korting! 

Om het allemaal nog leuker te maken: via Fashionchick koop je jouw weekender met 10 euro korting. Oftewel: voor €62,95 in plaats van €72,95 koop jij jouw golden ticket tot een compleet weekend Freshtival. Twee dagen feest én twee dagen bivakkeren in het Freshtival Village. Dat is nou wat je zegt een topdeal. Is kamperen toch niet helemaal iets voor jou? Of slaap je liever gewoon in je eigen bed? Dan kun je ook kiezen voor een Perfect weekend of een zaterdagticket, deze koop je *tromgeroffel* namelijk ook met 5 euro korting! Met andere woorden: uittellen, die winst.

Freshtival

En dit kun je aan! 

Sun-DaysModeMusthaves ModeMusthaves
€ 21,95
Ivyrevel SHIBORI Blouse whiteZalando Collection Zalando
€ 54,95
Pieces zilveren armbandPieces wehkamp.nl
€ 54,99
Leren tas met kwastjesMango HandtasMango
€ 69,99 € 39,99
A Flare AffairModeMusthaves ModeMusthaves
€ 39,95
Dr Martens Zwarte BootsDr. Martens Torfs
€ 170,00 € 153,00

Kortom: dit mag je natuurlijk niet missen! Zien we je daar? 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer