Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Goodiebox
Advertorial

Dit is het fijnste cadeau om jezelf maandelijks te geven

Kristel, 21 januari 2019

Je kunt wachten tot je jarig bent, tot Sinterklaas in het land is of tot je lief éindelijk je hints snapt. Maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen en jezelf trakteren op een cadeau. Of nog beter: je doet dat elke maand.

Wij hebben namelijk hét perfecte cadeau gevonden: de Goodiebox. Dit is een prachtige box vól beauty producten die iedere maand bij je wordt thuisbezorgd en waar je maar een schijntje van de originele prijs voor betaalt. De box bevat altijd 5 tot 7 producten van prachtige merken die passen bij het seizoen en de laatste beauty-trends. Van haarmaskers tot serums, van oogschaduw tot mascara; het is iedere maand weer een verrassing wat je in de box vindt én wanneer deze bezorgd wordt. Net zoals bij een écht cadeau. En het beste van alles? Je betaalt slechts €19,95 voor een box die minimaal €65 waard is. 

Wil jij ook een Goodiebox?

Goed, dan even de praktische kant van dit verhaal. Want hoe werkt het nou precies? Simpel: ga naar de website en creëer jouw beauty profiel op basis van je haarkleur, oogkleur, huidtype etc. Zo zal Goodiebox waar mogelijk de producten op jouw beauty-profiel afstemmen. Vervolgens betaal je maandelijks €19,95 (incl verzendkosten!) en daar krijg je dus een prachtige box - een cadeau op zich - gevuld met beauty producten t.w.v. minimaal €65 voor. Ben je écht niet blij met de inhoud van je box? Dan mag je 'm retour sturen. En opzeggen kan ook altijd. Je zit dus nergens aan vast en je wordt iedere maand verwend met een cadeau waar je echt blij van wordt. Een goede deal lijkt ons. 

Word member

Meer lezen over de Goodiebox of je gelijk aanmelden? Ga snel naar de website

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer