Advertorial

Dit is hét festival kapsel voor komend seizoen

Marthe, 02 juli 2018

De zomer en festivals zijn twee dingen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. En tja, stiekem weten we natuurlijk dat het bij zo'n dagje festivallen draait om véél meer dan alleen de muziek. Wat dacht je bijvoorbeeld van je outfit? Of misschien wel nog belangrijker: je kapsel? 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.


Ja, nog even over dat kapsel. Er zijn namelijk nogal wat opties op het gebied van festivalhaar. En dan is het natuurlijk best handig om te weten met welke hairdo jij komend seizoen het beste verschijnen kunt. Gelukkig hebben wij daar het antwoord op. Wij stuitten namelijk op bovenstaande tutorial van L'Oréal Paris Colorista en L'Oréal Paris Stylista, waarin haarstylist Floor Kleyne ons kennis laat maken met het perfecte festival kapsel. Namelijk: de Braided Updo

De Braided Updo 


Goed, de Braided Updo dus. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, is het totaal niet. Het enige wat je nodig hebt is een beetje L'Oréal Paris Colorista Hair MakeUp. Inderdaad, dat is dus 'make-up' speciaal voor je haar. Na één keer wassen is het verdwenen, ideaal voor een festival proof kapsel dus! Eerder lieten we al zien hoe dat eruit ziet in Party Waves, dit keer richten we ons dus op de vlecht. Om de perfecte vlecht te creëren maakt Floor gebruik van L'Oréal Paris Stylista Braid Milk, wat ervoor zorgt dat je vlechten het hele festival perfect blijven zitten. Ja, wij zijn fan. Laat die festivals maar komen!  

Let's dance!

€8.99

Colorista

L'Oréal Paris #HotpinkHair Hair Makeup

1
Ga naar Kruidvat
€8.99

Colorista

L'Oréal Paris #LilacHair Hair Makeup

34
Ga naar Kruidvat
€7.99

L'Oréal Paris

Stylista The Braid Milk haarcrème

2
Ga naar Wehkamp
 
€16.90 €34.90

Mel Ivy

Jeans

9
Ga naar ABOUT YOU
€109.99

Ann Rocks

Enkelbootie Zwart

19
Ga naar Ziengs
 
€39.90 €49.90

Edited

Blouse 'Gracia'

7
Ga naar ABOUT YOU

Meer festival looks ontdekken? Bekijk dan hier hoe je de perfecte Party Waves maakt. 

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer