Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Dit is het beste Instagram-filter voor je selfies

Kristel, 01 januari 2018

Mayfair, Rise, Valencia en Early Bird… Ben jij actief op Instagram? Dan maak je vast regelmatig gebruik van de welbekende Instagram filtertjes. Nu blijkt er een bepaalde functie op Instagram te zijn die jou de ultieme selfie oplevert. Tell us more!

Het is geen standaard fotofilter van Instagram die je gezicht laat opfleuren, maar een edit filter. Aha! Dit is een bewerking die je kan toepassen aan de foto, na het toevoegen van je favoriete filter. That’s the trick! Vergeet Valencia, Mayfair, Rise en Early Bird; je nieuwe beste vriend wordt namelijk…

Red it is!

Ga voor de red hot selfie. Make-upartist Patrick Ta is deze hype rond de ‘red filter’ begonnen en binnen no time ging deze viral. Patrick is onder andere make-up artist voor celebs als Kim Kardashian, Gigi Hadid, Shay Mitchell en Ashley Benson. Tja, en wat is nou het ultieme geheim achter deze red filter? Het geeft een subtiel accent aan de special features van je gezicht, zonder een Photoshop effect. Zo geef je je selfie een perfecte balans van een stralend gezicht met een subtiele brons. Bonus: je make-up komt er ook nog eens beter door uit. Score!

En hoe je deze rode filter toepast? Klik bij het toevoegen van je foto op ‘bewerken’, ga naar de functie ‘kleur’ en klik op de rode stip. You’re welcome!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer