Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Dít is het beste cadeau om aan jezelf te geven

Marthe, 09 februari 2018

Dít is het beste cadeau om aan jezelf te geven

Easytoys

De maand februari lijkt op het eerste gezicht niet een hele bijzondere. Het weer is koud en grauw, en er zijn ook geen grote feestdagen om te vieren. Op eentje na dan. Over welke ik het heb? Valentijnsdag natuurlijk!

En of je nou single of happy in love bent. 14 februari is een dag die het vieren méér dan waard is. Maar niet Mét of zonder lief. Dat brengt me gelijk bij het volgende punt. Valentijnsdag is namelijk de perfecte gelegenheid om jezelf -of iemand anders- eens in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te verwennen. En dan heb ik het níet over een bosje bloemen, mooie sieraden of yummie chocolade. Nee, ik heb het over iets héél anders. Ik heb het namelijk over de speeltjes van EasyToys

Easytoys

Breek het Cliché

...en zeg tegen chocolade nee, zo luidt Easytoys' Valentijnsslogan. Tja, en daar zit eigenlijk best wat in. Want het wordt wel eens tijd om deze Valentijnsdag te experimenteren. En daarna ook trouwens. Hoe? Door jezelf - en je lief - eens écht te verrassen. Met bijvoorbeeld een setje lingerie. Of -nog een stapje verder- een nieuwe vibrator. Want veel spannender dan met EasyToys kan je Valentijn bijna niet worden, toch? En, eerlijk is eerlijk: daar hoeft ook helemaal geen taboe om te hangen. Enthousiast? Neem dan even een kijkje op de website van EasyToys. Daar vind je namelijk een heleboel fijne Valentijnsdeals, die je er zéker bij gaan helpen om van deze editie one to remember te maken. Beloofd. 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer