Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Dit is dé truc tegen hangende oogleden

Simone, 14 juni 2018

Dit is dé truc tegen hangende oogleden

Make-up

Kijk je ook wel eens in de spiegel waarna je tot de conclusie komt dat je ogen er niet zo stralend uitzien als vorige week? Make-up is dé oplossing en met deze mascara truc ben je in no-time af van die vreselijke hangende oogleden. En nee, een ooglidcorrectie is hierdoor écht niet nodig.

Mascara is naast het geven van een volume boost aan je wimpers, dus nog ergens goed voor. Maar hoe dan? Nou, eigenlijk is dat dus heel simpel. Het geheim is namelijk het gebruik van twee kleuren mascara. De bruine en zwarte kleur vormen een gouden duo om hangende oogleden en vermoeide ogen tegen te gaan. Maar, hoe zorgen die twee kleuren dan precies voor die stralende en niet vermoeid-uitziende-ogen? Dat leggen we je hieronder graag even aan je uit!

Say hi to shiny eyes!

Die hangende oogleden tegen gaan is niet zo moeilijk en eigenlijk in twee hele makkelijke stappen gebeurd, hoe fijn is dat! Begin met het aanbrengen van een laagje bruine mascara op je onderste wimpers. Focus vooral op de haartjes in het midden van je wimpers en dus niet die aan de buitenkant. Een leuk weetje tussendoor: ook als je kleine ogen hebt en deze iets groter wil laten lijken is dit de perfecte tip. Je zorgt hiermee namelijk voor een liftend effect van je ogen. Hallo grote ogen! Die is alvast in de pocket toch? Na je onderwimpers zijn je bovenste wimpers aan de beurt. Hiervoor gebruik je de zwarte mascara en deze breng je op dezelfde manier aan als de bruine mascara bij de onderwimpers. Doordat bruine mascara net zo'n krachtige werking heeft als de 'normale' zwarte mascara vormen ze samen de perfecte combinatie en hoef je niet meer bang te zijn voor de gevreesde hangende oogleden. Hoera!

Nu nog de perfecte mascara...

Dr. Hauschka Volume mascaraDr. Hauschka Mascarade Bijenkorf
€ 19,95
Skinnydip London Crimp It Baby Eyelash CurlersSkinnydip The Make Up Spot
€ 10,50
CILS D'ENFER MASCARAGuerlain MascaraICI PARIS XL
€ 30,16
Dr. Hauschka Brow and Lash gel - wimper- en wenkbrauwgelWenkbrauwproductde Bijenkorf
€ 15,95
LOréal Paris Paradise Extatic Mascara BlackL'Oréal MascaraThe Make Up Spot
€ 14,99
VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK MASCARAMascaraICI PARIS XL
€ 29,44

Lees ook: Zó laat je je ogen groter lijken

liefs, Simone ,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer