Fashionnews

Dit is dé bloemenprint van dit seizoen

Kristel, 21 juni 2017

Dit is dé bloemenprint van dit seizoen

Dat we in de lente en zomer spontaan zin krijgen in een bloemenprint - of twee - is je vast niet ontgaan. Jaar in, jaar uit zien we de mooiste boeketten op de catwalk en in de winkels. Soms zijn ze groot, soms klein. Soms heel abstract of juist klassiek. Ook dit jaar is de bloemenprint weer hot topic maar wél even anders dan we gewend zijn. Dit seizoen gaan we volgens Kiki, personal shopper van Shoeby, namelijk voor de geborduurde variant!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

En daar mogen we best blij mee zijn. Waarom? Omdat deze geborduurde bloemen je look een fijne retro touch geven en je hiermee super makkelijk dé perfecte festivaloutfit creëert. En volgens Kiki hoef je je niet in te houden als je meedoet aan deze trend: 'De borduursels mogen echt óveral gezien worden; op jurkjes, jasjes en broeken en kunnen gerust over elkaar heen gedragen worden.' Krijg je van bovenstaande video gelijk zin om jezelf in al dit bloemengeweld te hullen? Goed nieuws: we hebben al het moois van Shoeby hieronder voor je op een rij gezet! 

Shop de look

Eksept Denim Jack Gebroken witEksept Shoeby
€ 59,95 € 29,95
Eksept Rose Flower Jurk Bloemenprint ZwartEksept Shoeby
€ 44,95 € 11,24
Shoeby Laser Wedge Sleehak ZwartShoeby Shoeby
€ 39,95 € 9,99
Embroidery JeansShoeby Shoeby
€ 59,95
Round ZonnebrilShoeby Shoeby
€ 7,95 € 3,98
Eksept Goodness Long Jurk Bloemenprint ZwartEksept Shoeby
€ 49,95 € 12,49

Voor nog meer inspiratie en stijladvies kun je terecht bij de personal shoppers van Shoeby in één van de vele vestigingen. Of ga naar Shoeby.nl!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer