Fashionnews

Dit is de auto die elke look compleet maakt

Kristel, 19 april 2017

Dit is de auto die elke look compleet maakt

We kunnen uren zoet zijn met het samenstellen van de perfecte outfit. We weten precies welke tas we erbij moeten dragen om het plaatje compleet te maken. En welke schoenen passen bij onze stijl. Best een beetje gek dat we dan zonder morren in de eerste de beste auto stappen, zonder er ook maar bij na te denken of dit wel dé auto is voor ons. Toch? Dat vinden wij wel. Daarom is het niet zomaar een auto die je regelmatig voorbij ziet komen in ons nieuwe modeprogramma Fashionchick make-over. Nee, dit is de super fashionable Toyota AYGO. En jij kunt straks ook in één van de drie nieuwe modellen rijden!

Toyota

Edgy, Chique of Sassy?

Toyota heeft namelijk drie influencers een auto laten ontwerpen, helemaal passend bij hun stijl. Van velgen tot kleur; alles om ervoor te zorgen dat hun stijl (en die van jou!) nóg beter tot z'n recht komt. Zo heeft Manon Tilstra een 'Edgy' auto ontworpen, gaat Anna Rike voor 'Chique' en heeft Larissa van From Hats To Heels gekozen voor 'Sassy'. Benieuwd hoe deze drie modellen eruit zien (spoiler: super fashionable!)? Check het snel op de site van Toyota! 

Toyota

Nooit meer onverwachte kosten!

We weten allemaal: een auto rijden is niet goedkoop. En dat zit 'm vooral in al die uitgaven waar je even geen rekening mee had gehouden. Een APK-keuring. Pechhulp. Bandenservice. Net als je denkt dat je je financiën op orde hebt en je zélfs een klein beetje geld over hebt gehouden aan het einde van de maand (en je dus zonder schuldgevoelens dat ene jurkje kunt kopen!) krijg je een mail dat het tijd is voor de jaarlijke APK-keuring. Oh, en vergeet je ook niet je banden te laten checken? Kortom: ellende. Met private lease heb je dat gedoe niet meer. Je betaalt een vast bedrag per maand waar álles in zit: wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, pechhulp. You name it. Het enige wat je daarnaast nog betaalt zijn je benzinekosten. Klinkt goed, toch? Dat dacht ik ook. Maar het allermooiste van dit alles? Zo'n ontzettend hippe, mooie, fashionable Toyota AYGO rij je al vanaf €269,- per maand. Dat is maar € 8,90 per dag dus! Nu alleen nog beslissen: ga je voor Edgy, Chique of toch Sassy?

Je kunt de Toyota AYGO natuurlijk ook zelf samenstellen om zo jouw fashion statement te maken. En toch blijft hij betaalbaar! Want je rijdt al een AYGO vanaf € 7,- per dag (€ 199,- per maand). Stel hem nu zelf samen en wie weet rijd jij binnenkort wel in een nieuwe AYGO! Wil je meer weten over de drie fashion edities van de Toyota AYGO of uitrekenen wat jij per maand kwijt bent aan het rondrijden in één van de drie stijlvolle auto's? Check het snel op de website van Toyota!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer