Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Dit dieet volgen de Victoria's Secret Angels

Kristel, 01 januari 2018

Als er iemand is die precies weet hoe je een strak lichaam krijgt, dan zijn het de Angels van Victoria’s Secret wel. Hun zijn namelijk ook niet geboren met het perfecte lichaam dat ze nu hebben. Neen, daar moet je wel veel voor sporten en is gezond afvallen de key.

Ben jij ook druk bezig om straks strak in je vel de zomer tegemoet te gaan? Dan kunnen de tips over afvallen van Miranda Kerr, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel je vast helpen!

#1 Miranda Kerr

Als Victoria’s Secret-model Miranda Kerr geen model was geworden, zou ze werken als voedingsdeskundige. Geen wonder dat de beeldschone Aussie haar voeding als een soort religie ziet en als een moderne heks mysterieuze sapjes mengt. Miranda: “Nadat ik moeder ben geworden, ben ik me er nóg meer bewust van dat goede voeding onmisbaar is.”

Dieet Miranda eet altijd zo vers mogelijk biologisch voedsel. Veel vis en gestoomde groenten. Haar geheim voor een fit lijf is de 80/20-regel: als je 80% gezond voer binnen krijgt, mag 20% ongezond zijn. Haar vochtgehalte houdt ze op peil met gefilterd water. ’s Ochtends begin ze de dag met een glas lauw citroenwater. En laat dat nou eens helpen bij het afvallen van buikvet!

Work-out De Australische schone schiet dagelijks de sportschool in voor yoga, pilates, krachttraining en high impact work-outs zoals boksen en hardlopen. Net zoals collega Doutzen, die dezelfde personal trainer heeft. Iedere ochtend maakt ze een vreugdedansje: “Ik zwaai mijn armen voor- en achteruit, en spring op en neer om goed wakker te worden.”

Sapjes Miranda slobbert aardig wat groentesapjes en smoothies weg. “Elke dag drink ik een groene sap. Ik krijg er veel meer energie door.” Daarbij is ze een fervente gebruikster van onisap, het vruchtensap van de Noni-plant die in Polynesië groeit. Het verhoogt de weerstand, reinigt de lever en krikt je energielevel op.

#2 Doutzen Kroes

Na de geboorte van haar zoontje, is Doutzen alleen maar slanker, fitter en gespierder geworden. Kwestie van hele goede genen en heel hard trainen. Doutzen: “Ik vind het lekker om echt te zweten en stevig te trainen. Mijn springtouw neem ik overal mee naartoe.”

Dieet Neerlands mooiste start de dag met een über gezond (maar volgens Doutzen heel vies) sapje van citrusvruchten, tarwegraspoeder en chia zaad en blendt daarna nog een banaan met rauwe cacaobonen en Maca poeder. Ze eet zes keer per dag heel puur met nauwelijks bewerkt voedsel, veel groenten en af en toe biologisch vlees. Alcohol en zuivel drinkt ze amper. “Ik denk dat je dieet voor zeventig procent bepaalt hoe je er uit ziet. Je kunt als een malle sporten, maar je zult daarnaast ook het juiste dieet moeten volgen.”

Work-out Haar trainingen bestaan vooral uit cardio. Ze bokst, besteedt uren aan touwtje springen en doet oefeningen om haar billen strak te houden. “Daarbij ren ik de hele dag achter mijn zoon aan.“

Frietjes “Friet is mijn zwakte. Als ik er ééntje neem kan ik niet meer stoppen. Zo gaat dat ook met chips. De truc is om alles met mate te doen. Ik zou geen vrolijk mens zijn als ik alleen salades zou eten.”

#3 Candice Swanepoel

Dit sexy Victoria’s Secret model met de ellenlange benen en elegante zwanenhals is gezegend met topmodelgenen. Een freak of nature dus, maar wel eentje die er ook alles aan doet om deze good looks te behouden. Candice: “Ik hou van een goed ontbijt. Vooral met croissants, eieren en bacon.”

Dieet Kleine, uitgebalanceerde porties met magere, eiwitrijke producten zoals tonijn, vitaminerijke groenten als avocado en calorie-arme vruchten zoals bosbessen zorgen ervoor dat ze zorgeloos in een minuscuul bikinietje in de branding kan rollen. Voor een mooie huid drinkt ze veel water, na de lunch cocoswater en ze laat groene thee uit haar geboorteland, dit is Afrika, overkomen. Het Braziliaanse brood dat ze zo lekker vindt, moet ze het grootste gedeelte van de tijd laten staan.

Work-out Topmodel trainer Justin Gelbrand laat de schone zo’n vier dagen per week alle hoeken van de sportzaal zien. Onder zijn begeleiding leeft ze zich uit met boksen, rennen, spinning, yoga, pilates en circuit training. Ze doet oefeningen met weerstandsbanden, Bosu balls en gewichten. Een gemiddelde work-out duurt 75 minuten. Wanneer ze zich voorbereidt voor een belangrijke fotoshoot, is ze twee keer per dag in de sportschool te vinden.

Pittig katje “Behalve dat ik fit blijf, leer ik met het boksen ook om mezelf te beschermen. Als ik te moe ben om te boksen, doe ik yoga. Zo blijf ik lenig en leer ik mijn hoofd rustig te houden.”

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer