Fashion

Direct shoppen via Instagram? Het kan!

Kristel, 18 juni 2015

Direct shoppen via Instagram? Het kan!

We zijn zo gewend om via allerlei kanalen online te kunnen shoppen, dat het vervelender en vervelender wordt dat dit niet mogelijk is via Instagram. Dagelijks worden we lekker gemaakt met fantastische streetstyle looks of andersoortige hebbedingen en het enige wat we kunnen doen is via allerlei omwegen proberen te achterhalen waar al het moois vandaan komt. Ronduit frustrerend. Voor iedereen die precies weet waar ik het over heb en die deze frustratie met mij deelt heb ik goed nieuws: het is vanaf nu mogelijk om via Instagram te shoppen! En het is nog makkelijk ook. 

Like2Buy

How it works

Direct shoppen via Instagram is hartstikke simpel, dankzij like2buy. Wij doen al het werk namelijk al voor je, zodat jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op het daadwerkelijke shoppen! Volg deze stappen en voor je het weet heb je een hele berg nieuwe aankopen in huis. Fijn voor jou, minder voor je portemonnee.. Happy shopping, ladies!

#1 Volg Fashionchick op Instagram
#2 See something you like? Klik op de link in de bio.
#3 Je bevindt je nu op de like2buy Fashionchick pagina. Klik nogmaals op de foto met items die je wilt shoppen.
#4 Je wordt nu doorgelinkt naar een artikel op Fashionchick of direct naar de webshop waar je je nieuwe liefdes kunt scoren. That's it!  

Je telefoon is direct een stuk waardevoller geworden, of niet? Bescherm 'm met één van de vele telefoonhoesjes die je shopt in onze Fashion Finder!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer