Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Dingen die iedere vrouw in haar tas heeft

Kristel, 01 januari 2018

Een vrouw en haar handtas. Vaak worden we door mannen uitgelachen omdat we iedere dag weer een overvolle tas met nutteloze spullen met ons meeslepen.

Tot het moment dat je iets tevoorschijn tovert wanneer dat net van pas komt, dan kunnen ze pas toegeven dat het toch echt wel mega handig is dat jij altijd zo goed voorbereid bent. Nutteloos of niet, je zult maar net zien dat je opeens iets nodig hebt, dus sleep je ze maar altijd met je mee. Gelukkig bestaan er van de meeste spullen nu ook mini-uitvoeringen die wat minder wegen. Oh, en handtassen in grote formaten. Thank god! Waar bestaat de standaard uitrusting van iedere vrouw haar handtas vaak uit?

De basisuitrusting

Iedere vrouw haar tas bevat standaard een portemonnee, smartphone, overvolle sleutelbos en zakdoekjes. Ook zullen de vijf verschillende soorten lipgloss, parfum en tampons niet ontbreken. Niet dat je twee soorten lipgloss tegelijk gaat dragen, but you never know right? Ook bevat een standaard vrouwentas vaak de volgende dingen.

#1 Een mini-deodorant. Want stel je voor dat je ineens begint te zweten joh.

#2 Een pakje kauwgom. Deze kan namelijk als uitstekende vervanging dienen voor een tandenborstel als je net iets gegeten hebt.

#3 Een klein make-up tasje. Gevuld met de nodige make-up producten natuurlijk. Voor het geval die vijf soorten lipgloss nog niet genoeg waren of je mascara opeens uit begint te lopen. Always be prepared!

#4 Handcrème. Alles voor zachte handen.

#5 Een spiegeltje. Wel zo handig bij het aanbrengen van je lipgloss.

#6 Een flesje water. Gewoon voor als je op de gekste momenten misschien wel dorst krijgt of om te gebruiken voor eventuele vlekken.

#7 Tampons, maandverband en pijnstillers. En niet alleen wanneer het die tijd van de maand is. Gewoon altijd.

#8 Pleisters. In alle soorten en maten. Voor wanneer je die pijnlijke schoenen toch hebt aangetrokken, maar weet dat je er blaren van op gaat lopen.

#9 Een pen. Of drie.

#10 Haaraccessoires. Een kammetje, een mini-borsteltje, elastiekjes en haarspeldjes. Als je haar maar goed zit.

#11 Een zonnebril. Het maakt niet uit of de zon zich al in weken niet meer heeft laten zien. Jij laat ‘m lekker in je tas zitten.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer