Ding Dong Time! In 5 stappen naar doordeweeks een beetje weekend

Tel je ook iedere week af tot 'Thank god, it's Friday!'? Dan is het tijd om nog meer weekendgeluk naar de doordeweekse dagen te halen. CoolBest introduceert Ding Dong Time; momenten waarop je impulsief doet waar je dan zin in hebt. Het zijn de borrels op maandag, de spontane dates met een leuke man en de picknicks in het park. Met deze 5 stappen wordt woensdag zomaar een preview van zaterdag en zondag. Cheers for the non-weekend!

Coolbest Ding Dong Time

1. Bak croissants of koop ze bij de bakker

De perfecte croissant heeft een knapperige buitenkant en een luchtige, maar haast chewy, binnenkant. En je drinkt hem met een latte. Snuif de verse geur van brood op bij de bakker waar je als ware Parisienne een croissant oppikt voor het ontbijt. Of draai de oven aan, schenk een lekker fruitsapje in en besmeer - lees drenk - een afbakcroissantje met aardbeienjam. 

2. Belt it out!

Zingen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid omdat je op een gecontroleerde manier ademhaalt. Zo, nu heb je nog een extra excuus om onderweg naar je werk de raampjes van de auto open te draaien en zo hard mogelijk je favoriete nummer mee te zingen. Frozen 'Let it go' is ook zeker acceptabel. Belt it out!

3. Organiseer een WoMiBo

Niet alleen de parttime medewerkers die altijd alle sterke verhalen over vroegere bedrijfsfeestjes en kantoor-avances op de VrijMiBo missen, zullen je eeuwig dankbaar zijn voor deze extra borrel om de week te breken. Je hebt zelf ook meteen weer een reden om je bakkunsten te delen met je eigen not-so-healthy kaashapjes.

4. Koop bloemen voor jezelf

Stap eens binnen bij het bloemenzaakje waar je iedere dag voorbij rijdt en koop een grote bos voor op de keukentafel. Van dat beetje extra kleur geniet je veel langer dan alleen die dag. En je kunt er heel Instagram-waardige kiekjes mee schieten.

5. Haal de glitter, hakken en lippenstift tevoorschijn!

Ervaring leerde me dat het hilarisch is om compleet in de make-up een muurtje te schilderen als je afspraak van die avond plots niet doorgaat. Dus zit gewoon eens in een paillettenjasje achter je computer, sta met zuurstokroze lippenstift voor de klas of trek je hoogste hakken aan naar de supermarkt. En geniet van de extra complimentjes.

Wat is jouw Ding Dong Time deze week? Deel hem op Facebook, Twitter of Instagram met #dingdongtime. Terwijl je aan die spontane prosecco nipt.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer