baixa sieraden tijdloos voor iedereen black friday
Fashion

Deze sieraden passen bij iedereen en shop je met korting

Saar, 21 november 2022

Black Friday staat voor de deur en dat betekent veel korting, goede deals en aantrekkelijke prijzen. Een uitgelezen moment om een item aan te schaffen dat al lange tijd op je verlanglijst staat, zoals een mooi sieraad. Door alle advertenties zie je misschien door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je het zoeken moet. Wij hebben de gouden (sieraden)tip voor je.

Voor iedere gelegenheid

Betaalbaar, tijdloos en subtiel: met de sieraden van BAIXA zit je hoe dan ook goed. Het Amsterdamse merk maakt toegankelijke sieraden die je de klok rond kunt dragen. Zo zijn ze geschikt om te combineren met een simpele kantooroutfit, maar kun je ze evengoed doordragen naar een chic diner. De gold-plated sieraden uit de AW22-collectie zijn geschikt voor iedere gelegenheid en nu te shoppen met korting.

Feestseizoen

Het feestseizoen is namelijk hét moment om je sieradencollectie, of dat van een ander, aan te vullen. Tijdens de donkere maanden van dit jaar mogen onze sieraden opvallen en draaien onze looks om schittering en glinstering. Combineer bijvoorbeeld de Hailey Chain met de Zion Bracelet en de Zion Hoops als statement piece in een simpele outfit. Wil je sieraden een minder dominante rol laten spelen in je look? Draag dan tijdloze items met elkaar, zoals de Roxy Hoops met de Livia Bracelet.

Perfecte combinaties

De sieraden van BAIXA zijn ook de ultieme items om een stack mee te starten doordat alle sieraden met elkaar te combineren zijn. Heb je meerdere gaatjes in je oren? Begin dan bijvoorbeeld met een paar kleine ringen en vul aan met hangers. Je kunt zelfs voor bijpassende kettingen en armbanden gaan. De producten van het Nederlandse sieradenmerk zijn dus ideaal om cadeau te geven, omdat ze in alle gevallen een toevoeging zullen zijn aan iemands sieradencollectie. Daarnaast zijn de sieraden gemaakt van gold plated stainless steel en zijn ze waterproof.

Black Friday-korting

Des te meer reden om deze Black Friday bij BAIXA te shoppen voor nieuwe sieraden - voor jezelf én een ander. Alle producten zijn voorzien van kortingen tot maar liefst dertig procent. Daarnaast krijg je met onze kortingscode fc20 nog eens twintig procent extra korting op je aankoop. En alsof dat nog niet genoeg is, doet BAIXA er voor iedereen die meer dan vijftig euro afrekent een cadeautje bij. Deze acties lopen tot en met 27 november. Mocht je nu nog niet in de feeststemming zijn. 


In samenwerking met BAIXA.

Giftguide: de beste sinterklaascadeaus voor modeliefhebbers

Lees ook

Giftguide: de beste sinterklaascadeaus voor modeliefhebbers

Fashion

De mooiste producten voor een duurzame lifestyle

Lees ook

De mooiste producten voor een duurzame lifestyle

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer