akind sieraden juwelen tijdloos minimalistisch Scandinavisch
Fashion

Deze sieraden passen bij íedere stijl

Sterre, 05 september 2022

Vind je het lastig om passende sieraden bij je stijl te vinden? Bij Akind zit je meer dan goed. De duurzame juwelen zijn van hoge kwaliteit, gerecycleerde materialen en passen bij iedere look. En dat alles voor een goede prijs. 

Voor elke gelegenheid

De sieraden van Akind zijn voor elke gelegenheid geschikt en staan íedereen. Hoe fijn is dat! Ze worden ontworpen in Stockholm en die Scandinavische stijl zie je goed in de collecties terug. Van een subtiel pareltje aan een ketting tot een zorgvuldige opeenvolging van diamanten op een ring. Het aanbod is heel divers en draait om oog voor detail. 

Voor elke outfit

Doordat alles minimalistisch, delicaat en tijdloos van aard is, hoef je nooit meer na te denken om passende juwelen bij je outfit, want deze kunnen áltijd. De Diamond Necklace is een voorbeeld van een sieraad dat je nooit meer af wilt doen. Het is een echte klassieker: haar subtiele diamant in bezelzetting draag je alleen, of in combinatie met de Black Diamond-ketting. Wist je trouwens dat de diamanten van Akind in een laboratorium (!) worden gekweekt. Dit betekent overigens niet dat de diamanten nep zijn – ze zijn 100% identiek aan gedolven diamanten.

Voor elke stijl

De sieraden zijn niet alleen geschikt voor iedere gelegenheid, ze passen ook bij iedere stijl, want naast minimalistisch zijn ze voornamelijk heel erg elegant. En dat maakt ze niet stijlgebonden en heel erg toegankelijk. Draag je graag basics? Dan zijn de Pearl-ring of Wishbone-ring een goede match. Heb je daarentegen een wat stoerdere stijl, kijk dan eens naar de Facet Wide-ring of de Croissant Dome-ring. Wat je stijl ook is, eigenlijk zijn alle Akinds stuk voor stuk geschikt om dagelijks te dragen. Wil je graag een ring kopen maar weet je je maat niet? Bestel dan de Ring Sizer. Dan weet je zeker dat je (ring) de rest van je leven goed zit.

Mix & Match

De combinatie van de Threaded Pearl Hoops met de Pearl Huggies staat erg klassiek. Wellicht ben je niet zo van de parels en heb je liever basic oorbellen, zoals de Sleek Hoops. Deze zijn overigens ook erg geschikt voor als je meerdere gaatjes hebt, omdat je ze gemakkelijk kunt combineren met wat grotere, opvallendere oorbellen zoals de Halfhoop Huggies of de Chain Pendant.

Voor elke generatie

Het feit dat de sieraden bij iedere stijl en gelegenheid passen, maakt het hartstikke duurzaam. Nog duurzamer is dat je de sieraden de rest van je leven kunt blijven dragen. Ze kunnen worden doorgegeven van generatie op generatie, omdat de sieraden nooit out of style raken en nooit geplateerd of gevuld worden. Daardoor kunnen ze niet kunnen verkleuren of oxideren (roesten). Bovendien zijn alle juwelen gemaakt van 100% gerecycleerd 14K massief goud, dat betekent dat bestaande juwelen, metalen of elektronica worden gesmolten tot Akind-stukken. Nog duurzamer!


In samenwerking met Akind.

4 kleuren die geweldig staan bij blondines

Lees ook

4 kleuren die geweldig staan bij blondines

Stijladvies

Dit is dé tanktop waar je iedereen in ziet

Lees ook

Dit is dé tanktop waar je iedereen in ziet

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer