Deze schoenen staan het beste onder wijde broeken | Fashionchick.nl

Deze schoenen staan het beste onder wijde broeken

donderdag 01 september 2022
Cheyenne

Wijde (spijker)broeken zijn het helemaal op dit moment en de flared jeans wordt weer veelvuldig uit de kast getrokken. Wijde jeans zijn heel veelzijdig en dat zie je ook terug in de schoenen die je eronder kunt dragen.

Flared

Wijde broeken en jeans bestaan natuurlijk al jaren en hebben inmiddels de skinny jeans verstoten. Je zult vast een paar favoriete schoenen hebben dat je daar graag onder draagt. Om de combinatie jeans-schoenen een opfrisser te geven, zetten we wat mogelijkheden onder elkaar. Van laarzen tot coole sneakers; er zijn talloze combinaties om uit te proberen. Zo blijf je van je wijde jeans houden zonder in een outfitsleur te komen omdat je er keer op keer dezelfde schoenen onder draagt. Afwisseling is dus key! 

Retrosneakers

Dat alle trends uit het recente én verre verleden in één keer terug lijken te komen, zal je vast niet zijn ontgaan. Dat geldt ook op het gebied van schoenen. De grove retrosneakers met pastelkleuren passen perfect bij een nostalgische broek zoals de flared jeans, met een gemakkelijke maar chique look als resultaat. 

Cruise Rider Grijs/Blauw Dames - 43%

Verwijderen uit collectie?

Puma

cruise rider grijs/blauw dames

€ 99,99

€ 56,99

Bezoek SNEAKERS.nl

Pumps

Pumps zijn tijdloos. Wellicht dat ze daarom door sommigen als saai worden gezien, maar met de juiste styling zijn ze nog altijd even modieus. Onder wijde broeken staan pumps met een spitse neus het mooist, zo valt de schoen niet weg onder je broek. Ook zorgt de toelopende neus voor een mooi contrast met de lange, ronde pijpen.

Sandalen

Vooral sandalen met fijnmazige bandjes staan mooi onder een grove, wijde broek, want er is opnieuw sprake van een goed contrast. Ga voor een blouse in dezelfde kleur als je sandalen en je hebt een topoutfit. 

Enkellaarsjes

Al valt een groot gedeelte van de enkellaars weg onder de wijde pijp, ze staan er altijd mooi onder. Onderschat ook niet dat tijdens het lopen een groot deel van je enkellaars toch tevoorschijn kan komen. Let bij je zoektocht naar een geschikt paar extra op de neus van de laars, deze is immers altijd zichtbaar. Bonuspunten voor iedereen die voor enkellaarzen met een glimmende neus gaat.  


Beeld: Getty

Lees ook

De grootste schoenentrends voor de herfst

Er is weer een nieuw seizoen in aantocht en dat betekent: nieuwe trends. Wil je slim investeren in nieuw schoeisel, kies dan een van onderstaande schoenentrends voor herfst/winter 2022.

Dit is de perfecte jurk voor nu én het najaar

Ondanks dat de ultrakorte rokjes een jaar lang het modebeeld domineerden, gaan we dit seizoen juist weer voor langer dan lang. En dat is niet verkeerd, want het is een trend die werkelijk iedereen staat. Bovendien is de maxi-jurk met lange mouw een perfect item voor nu én het najaar. We leggen je uit waarom.