Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Deze make-up kwasten veranderen voorgoed jouw leven

Sharon, 19 oktober 2017

Deze make-up kwasten veranderen voorgoed jouw leven

BE Creative brushes

Oké, het eeuwenoude beauty dilemma: is het nu beter om make-up aan te brengen met je vingers of met een goeie kwast?

Toegegeven, fingerpainting 2.0 is soms wel érrug gemakkelijk om gewoon even snel die foundation of oogschaduw op te smeren. En bovendien: áls we dan weer vol goede moed besluiten om nu echt eens een paar goede kwasten aan te schaffen, dan zakt de moed ons à la minute in de schoenen. Want probeer maar eens wijs te worden uit dat giga schap vol harige vrienden. Eerlijk gezegd zien wij dan door de bomen, eh kwasten, het bos niet meer. Want welke knappe borstels nu superfijn zijn in gebruik én onmisbaar in je make-up arsenaal, tja, geen flauw idee.

Herkenbaar? Dit begrijpen wij vollédig! Maar don’t worry, zoals altijd helpen wij je natuurlijk maar wat graag uit de (beauty)brand. Want met de juiste kwasten kun je nét even wat preciezer en hygiënischer je make-up aanbrengen. Hoog tijd dus om eens goed op een rijtje te zetten welke knappe kwasten jij nu écht in je make-up laatje moet hebben liggen. En mocht je nu denken: 'ja, leuk, maar nu weet ik nog steeds niet welke brushes mij die supersmooth, verleidelijke look gaan geven waar ik zo naar op zoek ben', ook dáár hebben wij aan gedacht. Want wij hebben, als ware brushlovers, de fijnste penseeltjes voor jou geselecteerd voor een instant flawless face. Geloof ons, na het lezen van dit artikel ben je meteen kwastverslaafd. #needbrushnow

Brushes BE Creative

 #1 Foundation brush

What’s in a name? Deze kwast is natuurlijk bedoeld om moeiteloos een egale laag foundation aan te brengen voor een prachtig, effen huidje. Het is een simpele, platte kwast met stevige haren en een ronde top. Doordat de haren glad aanvoelen en dicht bij elkaar zitten, kun je erg nauwkeurig te werk gaan bij het aanbrengen van je foundation. Let er wel op dat je hierbij écht zorgt voor een egale dekking, zonder strepen. Want op het beruchte zebra-effect zit natuurlijk niemand te wachten. Het beste kun je wat foundation op de kwast doen en dit aanbrengen op je neus. Vanuit hier strijk je vervolgens met de kwast over je gezicht voor een gelijkmatige verdeling. Groot pluspunt: je hoeft nooit meer je handen te wassen om die bruine smurrie weer van je handen te krijgen. Mooier resultaat, minder kliederboel. Kijk, daar houden wij van.

#2 Blush kwast

De blush brush is iets kleiner dan zijn grotere foundation vriend en heeft meer fijne, zachte haartjes met een afgeronde top. Hierdoor kun je preciezer en geconcentreerder te werk gaan. Klinkt moeilijk? Welnee, absoluut niet. Met de juiste tips & tricks is het een fluitje van een cent. De belangrijkste regel is om nooit lager dan de onderkant van je neus te gaan en nooit hoger dan de pupil van je oog. Als je je aan deze simpele vuistregel houdt, you can never go wrong. Breng de rouge aan op je jukbeenderen en blend het vervolgens naar boven toe en richting oor. Glowy appelwangetjes in no time voor die gezonde, sprankelende uitstraling.

#3 Oogschaduw kwast

Kenmerkend voor het oogschaduwpenseel is de ronde vorm die ook wel de kattentong wordt genoemd. Eh, say that again? Juist ja, kattentong. De bovenkant van het oogschaduwpenseeltje is recht en de haren zitten dicht op elkaar. Hierdoor blijft de oogschaduw er goed in hangen en kun je heel precies de oogschaduw aanbrengen. Big plus is dat de oogschaduw dus niet gemakkelijk van de brush valt, scheelt weer een hoop verspilling en opruimwerk. Door zijn precisie is dit oogappeltje ook supergeschikt voor zo’n zwoele, intense smokey cat eye. Breng nauwkeurig een lijn aan onder je oog en vervaag deze naar buiten toe. Het ooglid kun je vervolgens naar hartenlust inkleuren en blenden. Lovely cat eyes met de kattentong, wij zijn fan!

#4 Eye- & lipliner brush

Het liner penseeltje is het kleinste en dunste kwastje. Het heeft een korte, puntige vorm: ideaal voor een strak, dun streepje langs je ooglid of voor een perfecte lijn rondom je lippen. Hoewel de haartjes zacht en flexibel aanvoelen, zijn ze toch erg krachtig. Resultaat? Een pérfecte dekking. Want laten we wel wezen: twee keer over datzelfde streepje gaan voor full coverage, lukt natuurlijk niemand. Ja, ladies, dit fijne penseeltje behoort toch echt wel tot een van onze favorieten. Want wij zijn dól op eyeliner. Voller uitziende wimpers en een sensuele, verleidelijke blik in een handomdraai, kijk, daar zitten wij op te wachten. En wat betreft die lipliner: binnen de lijntjes kleuren wordt opeens wel érrug gemakkelijk. Bovendien gaat je lippenstift dan ook nog eens niet uitlopen. Dat betekent nooit meer een mond alsof je met clown Bassie hebt staan zoenen. We love!

Brushes BE Creative

Dus, je weet nu voor eens en voor altijd welke soorten kwasten jij écht aan je make-up stack moet toevoegen. Rest ons alleen nog de vraag welke varianten dan superfijn en easy in gebruik zijn. Het antwoord is simpel: de nieuwe fancy brushes van BE Creative. Geloof ons, deze kwistige kwasters gaan jouw leven voorgoed veranderen. Want hun Limited Edition PRECISION OVAL BRUSH SET bestaat uit bovengenoemde 4 make-up kwasten en is een echte musthave voor iedere beauty addict. De synthetische haren van deze penselen zijn zo geconcentreerd geplaatst, dat je zowel vloeibare als poederproducten kunt gebruiken. Bovendien heb jij ook nog eens de volledige controle over dekking en blending door de zeer precieze, specifieke vorm van de haren. Fully in charge! Enneh, deze knappe borstels hebben óók nog eens een antislip handvat dat zachtjes meebuigt. Kun je ook nooit meer uitschieten met jouw verfraaiende smeerseltjes. Ladies, we’ve got a winner! En jouw nieuwe beauty vrienden shop je gewoon hier. Dus hopsakee, in je shoppingmandje ermee.

Let's brush away

powder brush - nr. 3BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 20,66
lip brush - nr. 7BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,76
brush cleanser - penselenreiniger 150 MLBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 8,06
eyeshadow brush - nr. 5BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,76
blusher brush - nr. 2BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 26,06
eyeliner brush - nr. 6BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,76

Lees ook: Mad about matte! 

 

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer