Beauty

Deze haarkleuren zijn hot dit najaar

Anne, 29 augustus 2017

Deze haarkleuren zijn hot dit najaar

Er is geen betere manier om het nieuwe seizoen te vieren dan met een nieuwe haarkleur. Want hoewel mijn zomerblonde lokken een tijd lang heel erg leuk waren, vallen ze toch een beetje uit de toon bij mijn nieuwe najaarsgarderobe. Het mag duidelijk zijn: een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe haarkleur. Ben je ook op zoek naar een nieuwe haarkleur voor het najaar en wil je weten wat de trends zijn? Wij zetten de vijf belangrijkste haarkleurtrends voor je op een rij. Read on!

Sandy blonde

sandy blonde

Je blonde lokken die geelgoud zijn gekleurd door de zomerse zon, maken dit najaar plaats voor askleurige blonde lokken. Een geweldig mooie kleur, die je blonde haar helemaal herfst-proof maakt. 

Ash brown

ash brown

Askleur alleen voor blond weggelegd? Ben je mal! Brunettes doen dit seizoen gewoon mee met de prachtige tint 'ash brown'. Of je nu gaat voor geheel assig of alleen wat plukjes: deze kleur is hot!

Caramel highlights

caramel highlights

Naast wat meer assige kleurtinten, zien we dit jaar - geheel contrasterend - ook veel warme haarkleuren. Zoals deze caramel highlights, die heel mooi diepte creëren in een bos bruine lokken

Blorange

blorange

Wil je voor een opvallend kleurtje gaan dit najaar? Dan is 'blorange' helemaal jouw kleur. Deze roze-oranje tint is mega populair en kan zowel op blond als bruin haar worden uitgevoerd. Durf jij? 

Copper

copper

De ultieme tegenhanger van 'ash brown' en 'sandy blonde' is deze zogenaamde 'copper' haarkleur. Een prachtige warme en gedurfde tint voor het najaar die prachtig combineert met de najaarskleuren in je garderobe. 

Lees ook: dit zijn de nagellak kleuren van aankomend seizoen. 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer