Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Deze cocktail wil je sowieso eens proberen

Kristel, 15 april 2018

Deze cocktail wil je sowieso eens proberen

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

Gin-tonic, witte wijn of rosé. Allemaal even lekker en zéér geschikt voor de komende terrasmomenten. Maar wat als het jou allemaal wel iets exotischer mag?

Dan ga je aan een cocktail. Mét parasolletje of vrolijk gekleurd rietje natuurlijk. Maar man-o-man, voor de meeste cocktails moet je haast een vierjarige studie afgerond hebben. Ain't nobody got time for that, zullen we maar zeggen. Ha! Geen paniek. Jij zult menig zomeravond doorbrengen met een heerlijke - zelf bereide! - cocktail in de hand. Check maar even de video en onderstaande stappen. Simpel maar doeltreffend, toch?

Summer in a glass

#1 Pureer wat watermeloenstukken in een glas. #2 Giet er witte wijn en een beetje grenadine bij. #3 Even roeren en vervolgens in een glas vol met ijsblokjes gieten. #4 Voeg wat tonic en een beetje limoensap toe en voilá! Eigenlijk is het dus alleen maar een beetje mengen. En dat moet de grootste keukenkluns onder ons nog lukken, toch? Bij de eerstvolgende tuinsessie ren jij stiekem naar de keuken en flans je deze super zomerse cocktail in elkaar. Ik ga hem sowieso proberen. Proost!

Zie ook: Dé 10 minute work-out voor je buik. 

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer