loviy droogbloemen zijden bloemen abonnement
Lifestyle

Deze bloemen vergaan niet - en shop je nu met gratis vaas

Saar, 28 januari 2023

Je vergeet vaak wat voor boost het geeft aan je humeur tot je het weer in huis hebt: een bos bloemen. Een mooi en kleurrijk boeket roept vrolijkheid op en zorgt voor een goede stemming. En dat willen we het liefst de hele tijd. Iedere dag een mooie bos in huis en nooit meer verwelkte bloemen, wordt werkelijkheid met de bloemen LOVÍY

Droogboeket

Vanaf het moment dat droogbloemen geïntroduceerd werden in de interieurwereld, kunnen we niet meer zonder. Ze gaan lang mee, hebben geen water nodig én geven een stijlvolle touch aan je interieur. De ideale uitkomst voor iedereen die het liefst elke dag een bos bloemen op tafel heeft staan. Het soort bloemen dat op dit moment misschien nog wel populairder zijn, zijn de zijden boeketten van LOVÍY. En geloof ons; daar wordt ook jouw innerlijke bloemist warm van.

LOVÍY

Broer en zus Carmen en Danny richtten in 2019 deze luxe onlinebloemenwinkel op met het doel iedereen gelukkiger te maken in zijn of haar interieur. Dat laatste lijkt bereikt, want de boeketten vliegen bij LOVÍY als warme broodjes over de toonbank. Het boeket dat momenteel het meest wordt verkocht, is het zijden boeket ‘Colourful Love’. Deze kunstbloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen in de buurt van echte bloemen, ondanks dat het onderscheid wel zichtbaar blijft. Zijden bloemen zijn dan misschien qua aankoopbedrag een stuk duurder dan verse bloemen of droogboeketten: ze gaan daarentegen wel jarenlang mee. Op jaarbasis kunnen klanten zelfs €385 besparen ten opzichte van het tweewekelijks kopen van een verse bos. 

Zijden bloemen

Op de eettafel, in de gang of op je salontafel: de kunstbloemen zijn door de vrolijke kleuren en prachtige kwaliteit een echte blikvanger in huis en geven daarnaast hetzelfde opbeurende effect als normale bloemen. Je kunt ze los per stuk kopen en je innerlijke bloemist channelen. Of ga voor een door LOVÍY samengesteld boeket. Kies je het ‘Colourful Love’-boeket, dan krijg je daar nu een bijpassende vaas bij. Wat ons betreft de perfecte toevoeging die je nog mistte in je interieur.

Korting januari

Wees er snel bij, want tot het einde van januari krijg je nog 10% korting op je aankoop. Het uitgelezen moment om een mooie bos zijden bloemen in huis te halen dus.


In samenwerking met LOVÍY.

De mooiste interieurtrends van 2023

Lees ook

De mooiste interieurtrends van 2023

Lifestyle

Zo creëer je een zenmoment in je dagelijkse routine

Lees ook

Zo creëer je een zenmoment in je dagelijkse routine

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer