Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Deze 5 Netflix series en films wil jij nú gaan bingen

Marthe, 19 augustus 2018

Er zijn van die dingen waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Ik noem Ben & Jerry's. Ik noem shoppen. En ik noem natuurlijk: Netflix. 

En laat laatstgenoemde nou nét zijn waar ik het met jullie over wil hebben. Goed, we mogen ons dan wel ergens medio augustus bevinden: Netflix kan altijd. Want geef toe: soms heb je het gewoon even nodig om jezelf een complete middag (oké, én avond) terug te trekken op de bank met dus die bak Ben & Jerry's en een nieuwe favoriete serie. Word je al blij van de gedachte? Mooi. Wij hebben namelijk een vijftal parels van Netflix-tips voor jullie op een rij gezet, die je in één ruk uitkijkt. Scheelt jou weer uren zoeken. You can thank us later.  

5 Netflix series en films om meteen te bingen 

#1 La Casa Del Papel. Dé Spaanse hitserie waar iedereen het over heeft. We volgen het plan van de geniale El Profesor wiens doel is om samen met een groep dieven de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Maar niet door het geld te stelen, maar door het geld zelf te gaan drukken. Oftewel: de grootste bankroof uit de Spaanse geschiedenis. Hoe ze dit geniale plan uitvoeren? Dat gaan wij hier natuurlijk niet verklappen. 

#2 The Kissing booth. Een guilty pleasure mag ook niet in dit rijtje ontbreken. The Kissing booth is -zoals de naam al doet vermoeden - mega cheesy en heerlijk voorspelbaar. De film vertelt het verhaal van de vriendschap tussen tieners Finn en Elle, onafscheidelijk sinds de dag van hun geboorte. Voor hun jaarlijkse schoolfeest besluiten zij een kissing booth op te zetten. En dat is waar alle problemen beginnen.... 

#3 Mindhunter. Volledig geobsedeerd door Making a Murderer (aren’t we all?), hebben wij nu officieel onze nieuwe kijkverslaving gevonden. In dit waargebeurde verhaal kruipen we namelijk in de hoofden van zware criminelen. Eind jaren '70 startten twee FBI-agenten een onderzoek naar het ‘why’ van criminelen. Door seriemoordenaars te interviewen proberen zij hun manier van denken te begrijpen, hun gedrag te voorspellen en andere moordzaken op te lossen. En dat is zoals je begrijpt, reuze spannend. 

#4 Atypical. En atypisch is deze serie zeker. Want deze zwarte comedyserie gaat over de 18-jarige Sam: een tiener met een autistische stoornis die graag een vriendin wil en besluit zich onder te dompelen in de verwarrende datingwereld. Resultaat? Grappige en pijnlijke situaties te over. En als je denkt dat Sam het al moeilijk heeft, vlak de rest van zijn gezin niet uit. Ook zij worstelen met van alles en nog wat. En daar genieten wij maar wat graag van mee.

#5 The Fundamentals of Caring. Meeslepende film over een mislukte schrijver die besluit zich na het verlies van zijn zoontje om te scholen tot caregiver. Zo komt hij terecht bij de Engelse Trevor, die aan de ziekte van Duchenne lijdt. De twee gaan op roadtrip langs alle gekke highlights die hun omgeving te bieden heeft en bouwen daardoor bijzondere band op. Een must see, zeker als Entouchables op je favorietenlijst staat.

Shop hier jouw Netflix en Chill outfit

€4.04

Tony Moly

PANDA SERIE'S EYE PATCH

1
Ga naar ICI PARIS XL
€14.99

Ban.Do

Koffiemok. I am very busy. Zwart. Goud.

33
Ga naar A Little Bird Told Me...

NIET BESCHIKBAAR

Happy Socks

sokken

2
Ga naar Wehkamp

NIET BESCHIKBAAR

Envii

Enloco Latin Lover T-shirt met flockprint

2
Ga naar de Bijenkorf

NIET BESCHIKBAAR

America Today

Dames Track Pants Cynthia Blauw

2
Ga naar America Today

NIET BESCHIKBAAR

Alpacas

pantoffels ecru

1
Ga naar Nelson

Lees ook: 5 guilty pleasures waar we allemaal blij van worden. 

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer