DETOX YOUR WARDROBE @ GLAMOUR

Om het nieuwe modeseizoen te vieren, roept Glamour haar lezeressen op massaal hun kledingkast te detoxen. De oogst wordt op 1 maart verkocht in de Bijenkorf Amsterdam, waar Glamour één dag lang de Detox Your Wardrobe Store runt. Deelnemers steunen, met hun kledingdonatie, het goede doel en maken tevens kans op €10.000 shopping money.

WAT? DETOX YOUR WARDROBE!
Kleur het straatbeeld roze, want Glamour roep alles lezeressen op om hun kledingkast te detoxen (veilen) voor een goed doel: Mama Cash. Fashionable BN’ers als Nicolette van Dam, Halina Reijn en Anna Drijver hebben toegezegd ook een bijzondere donatie te doen.

Hier alvast een voorproefje van een paar zéér gewilde donaties:


Armani trenchcoat, gedoneerd door Karin

 
Olifantenketting van Maria Kooistra

 

 Agent Provocateur pumps van Brigitte

KOOP DE GLAMOUR VAN MAART EN WIN!
In deze glamour zit de 'Detox Your Wardrobe Bag', deze kan je tussen 9 en 22 februari ingeleven bij alle vestigingen van de Bijenkorf. Deelnemers steunen, met hun kledingdonatie, het goede doel en maken kans op de hoofdprijs van € 10.000 shopping money en prijzen voor de ‘best collection’ (€ 1000), de ‘best dress’ (€ 500) en de ‘best shoes’ (€ 500).

Wil jij ook mee doen? Kijk dan bij de checklist voor de uitleg..>

DUS FASHIONCHICKS: SHOPPEN VOOR HET GOEDE DOEL...
In jouw kledingkast liggen vast verborgen schatten: jurkjes of jasjes die je al jaren niet meer draagt maar die een tweede leven verdienen. Als je nu je kast detoxt voor de Glamour Detox Your Wardrobe Store (op zondag 1 maart in de Bijenkorf in Amsterdam) maak je kans op € 10.000 shopping money én steun je Mama Cash!

Wie komen er ook zondag 1 maart naar de Bijenkorf in Amsterdam?

Check het filmpje hier, begin met detoxen!!! 

El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer