Designers-United opent concept store

Vrijdagavond nog geen plannen? Woon je in (de buurt van) Rotterdam? Je bent als Fashionchick van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de officiele opening van de Designers-United.com concept store! Op 20 november heeft deze webshop, waarvan de producten ook op Fashionchick.nl staan, een tijdelijke concept store in Rotterdam geopend. Maar op vrijdag 27 november wordt de opening feestelijk gevierd. In de winkel zijn behalve kleren en de speciale feestcollectie ook vintage meubels van Jarno Kooijman en fotografie-design boeken te koop.

Van webwinkel tot concept store

Savanna de Wit lanceerde in februari dit jaar de succesvolle webshop Designers-United.com, en dat op 25 jarige leeftijd (wow). Savanna richtte zich dit jaar niet alleen op de online verkoop, maar ook werkte ze mee aan offline evenementen zoals 100% Design en Bastiaan's Bazaar. Een tijdelijke fysieke winkel lijkt dan ook een logisch vervolg. Savanna: "Designers-united.com richt zich in de eerste instantie alleen op de verkoop via het internet, maar het is geweldig om zo nu en dan de consument te verrassen. Dit soort initiatieven geeft onze klant de mogelijkheid om de collecties live te bewonderen en om onze organisatie beter te leren kennen. Regelmatig organiseren we shopping avonden voor geinteresseerden of vaste klanten. De reacties zijn altijd ontzettend positief. Toen ons de mogelijkeheid voordeed om een echte winkel te openen hoefden we dan ook niet lang na te denken!".

Officiele opening

Datum: vrijdag 27 november 2009
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Karel Doornmanstraat 378, Rotterdam

Fashionchick loves...

Soft Leather...
Zacht leren jasje, Stella Nova
EUR 479.00
(Designers United) 

Leather Bag


Leren tasje, Sessun
EUR 249.00
(Designers United) 

Leather Pants
Leren broek, Thelin 
EUR 299.00
(Designers United) 

Bekijk de complete collectie in de Fashion-Finder..>

Designers-United.com verkoopt naast Scandinavische en Franse modelabels ook jonge talentvolle ontwerpers. Op die manier fungeert de webwinkel als platform waarbij de designers hun eerste collectie aan de consument kunnen presenteren, hoe cool?!

El

Voeg de webshop Designers-United.com toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer