Design je eigen label @ Freshcotton

Of het nu op het gebied van muziek of design is – de streetfashion webshop FreshCotton is altijd op zoek naar nieuw talent. In de nieuwste contest daagt de webshop jonge ontwerpers uit die denken toe te zijn aan de next big step in hun carrière; een eigen label!

START YOUR OWN LABEL
Dit is de kans voor ambitieuze ontwerpers om de modewereld te laten zien dat zij een visie hebben op mode, en dat zij met hun label echt iets toevoegen aan de wereld van de street fashion. Het opzetten van het merk wordt professioneel aangepakt, zoveel is zeker. FreshCotton slaat daartoe de handen ineen met partners Vice Magazine, Streetlab, Habbekrats Reclame en 101tv.

Van de winnende ontwerper wordt een collectie van drie shirts in productie genomen, en verkocht via de betere shops in heel Nederland, en natuurlijk via FreshCotton.com. Een fotoshoot, een interview op 101tv, een modespecial in Vice Magazine en expositieruimte bij Streetlab worden allemaal ingezet om het nieuwe label professioneel in de markt te zetten. We zijn allemaal heel nieuwsgierig naar de nieuwste ontwerper die ons landje voortbrengt.

FRESHCOTTON DESIGN CONTEST
Denk je dat jij het grote talent bent? Op 1 maart 15:00 uur is de kick off bij Streetlab. Verschillende master classes zullen dan gegeven worden over het opstarten van een eigen label. Je kan je vanaf 2 maart online inschrijven voor de wedstrijd op FreshCotton.com.

Voor meer informatie check www.freshcotton.com

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ellen 8 jaar geleden

    Alle verdere informatie kan je vinden op http://www.freshcotton.com/contest.aspx. Ook zou je dit even aan Freshcotton kunnen vragen, maar ik denk dat je zeker mee mag doen.. Ze zoeken talent, dus wat maakt leeftijd nou uit als je goed bent??? Succes chick!!!

  • Jan 8 jaar geleden

    Zijn er nog bepaalde voorwaarden aan verbonden? Minimale leeftijd, bepaalde ontwerpen die je moet maken of juist niet mag maken? Als het kan eventjes een berichtje? ^^'