Design eigen sieraden bij webshop Suuz.com

Advertorial

Iedereen heeft 99% hetzelfde DNA. Toch heeft iedereen een eigen verhaal. Het is dus heel jammer dat we zo vaak met dezelfde kleding en sieraden lopen. 6 Delftse ingenieurs wilden dat veranderen, met webshop SUUZ als resultaat. Met een handige tool en de nieuwe 3D print technologie kun je bij SUUZ uniek sieraden ontwerpen. Knal die quote op die ring. Je enige limiet; Twaalf tekens.

Suuz
CC: Suuz

Nerdtechniek meets fashion victims

3D printen associeerde je misschien alleen nog met DWDD-nerd Alexander Klöpping met een klein nerdgasm, maar SUUZ bewijst maar weer dat dit soort technieken ook voor een fashiongasm kunnen zorgen. De 6 mannelijke ingenieurs van SUUZ - in ons hoofd allemaal Alexandertjes -moesten een half jaar programmeren, heel veel samples laten maken en testen voordat hun concept eindelijk daar was. Met een paar klikken design je supermakkelijk een eigen quote-ring.

Hoe makkelijk? Kies de stijl van de ring of trollbead die je wil maken, kies een van de lettertypes en kies een kleur. Dan hoef je alleen nog maar een tekst te tikken van 12 tekens en plop, je ontwerp verschijnt binnen enkele seconden in 3D op je beeldscherm. Het is gewoon al leuk om lekker te prutsen en proberen met verschillende stijlen en teksten. Maar de mannen van SUUZ zijn nog niet klaar. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een uitbreiding van de lijn met onder andere armbanden en oorbellen. Wat zou jij nog graag aan de opties toevoegen?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Preety 4 jaar geleden

  wat cool

 • Sophia 4 jaar geleden

  Super gaaf

 • jessica 4 jaar geleden

  echt gaaf! armbanden lijken me idd wel cool!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  De prijzen vallen zelfs best wel mee. Ik zou er zo een kopen zodra ze armbanden maken, bij een ring is max 12 tekens logisch, maar bij een armband zou ik meer tekens willen gebruiken.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Wat gaaf! Gat in de markt.