Guest editors

Deodorantvlekken in je shirt? Die verwijder je zo.

Libelle, 18 september 2016

Deodorantvlekken in je shirt? Die verwijder je zo.

Waarschijnlijk herken je het wel. Je stapt ’s ochtends vroeg de douche uit. Smeert je lichaam in met bodylotion en spuit een lekker luchtje en wat deo op. Daarna hijs je jezelf in je kleren. Na een snel ontbijtje spring je op je fiets en sjees je naar het station. Op je werk aangekomen kom je erachter dat je deodorant een super lelijke witte vlek heeft achtergelaten op je zwarte jumpsuit. Wat nu? Hopeloos probeer je met een beetje water en een papiertje de vlek weg te boenen. Maar helaas, dat werkt dus echt niet… sterker nog, het wordt alleen maar erger. Maar wat helpt dan wel? Na het bekijken van deze lifehack is dit probleem voor eeuwig opgelost. Tip: het enige wat je nodig hebt is een pantykousje.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan KIJK video's te laten zien zonder toestemming.

En met dit warme weer van de afgelopen dagen kun je deze tip vast wel goed gebruiken. Gewoon even een oud pantykousje tevoorschijn halen en die in je tas stoppen. Ben jij in ieder geval op alles voorbereid en staat die jumpsuit je nog mooier! Enne: gewoon verspreiden die tip, dan heeft niemand straks meer last van die stomme deodorantvlekken. 

Hou het zwart

Skin TopEksept Shoeby
€ 19,95
MICHAEL Michael Kors Jumpsuit black/goldMichael Kors Zalando
€ 224,95 € 157,95
Lovely Velvet TopModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Zwarte schouderloze jurkRiver Island River Island
€ 40,00
Vero Moda VMISA LAUREN Blouse blackVero Moda Zalando
€ 24,95 € 19,95
ONLY Blouse blackONLY Zalando
€ 29,99

Over Libelle Daily
Libelle Daily is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen, de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche tot huishoudtips en trends & video’s die je niet mag missen. 

liefs, Libelle ,

Lees meer