Deel je stijl en maak kans op €1350,- shoptegoed | Fashionchick.nl

Deel je stijl en maak kans op €1350,- shoptegoed

woensdag 12 juni 2019
Sarah

Of je stijl nou klassiek is of juist super casual, je van glitter & glamour houdt of liever voor een klassieke look gaat; iedereen is welkom op Fashionchick. En iedereen verdient een kans op een plekje in de spotlights.

Inmiddels weet je precies wat jouw stijl is. En mocht dat niet zo zijn dan kom je daar vrij makkelijk achter door onze stijltest te doen. Nu is het tijd voor stap 2: het ownen van die stijl. Laat ons zien hoe jouw stijl eruit ziet. Waar jij je op je allermooist in voelt. In welke outfit jij je simpelweg het prettigst voelt. Door jouw stijl te delen met ons én de rest van de wereld op Instagram maak je kans op een plekje in de spotlights

Win €1350,- shoptegoed 

Je kunt namelijk gefeatured worden op onze sociale mediakanalen, in onze Fashionchick updates én in onze artikelen met jouw look en stijl. Het maakt niet uit of je weinig volgers hebt of juist een hele berg, of je slank of volslank bent, jong of iets minder jong - iedereen is welkom op ons shopping platform. Dus jij ook. Het leuke? Als je meedoet kun je ook nog eens €1350,- shoptegoed winnen van drie van onze favoriete shops: Scotch & Soda, TopVintage en Bellamy Gallery stellen namelijk allemaal €450,- shoptegoed beschikbaar.

Do you own your style?

Klinkt het jou als muziek in de oren om kans te maken om gefeatured te worden door Fashionchick én om €1350,- shoptegoed te winnen? Zo doe je mee:

#1 Volg @fashionchick op Instagram
#2 Deel een foto van jouw look en stijl op Instagram met #iownmystyle
#3 Tag Fashionchick in je post

We delen wekelijks de leukste looks met onze volgers. Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 15 juli 2019. De winnares wordt via Instagram benaderd.

Lees ook