Deal van week: Jurkje van Lipsy London en Dressesonly.nl

Met dit heerlijke hete zomerweer heb je het liefste zo min mogelijk om het lijf. Letterlijk. Fashionchick & VIVA Deal van de Week to the rescue! Dit lieve, luchtige jurkje van Lipsy London in mooi koraal shop je tussen 24 en 30 juli met maar liefst 50% korting. Normaal koop je hem voor €99,95 maar alleen deze week koop je hem via Fashionchick voor maar €49,95.

v31

KORTING BIJ dressesonly.nl

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je shoppen met korting bij Dressesonly.nl Ze geven je alleen via Fashionchick 20% korting op de collectie, met uitzondering van de merken SuperTrash en Modström. Zo handig, bij Dressesonly.nl shop je jurkjes op gelegenheid. Op zoek naar een bruiloftsjurkje? Of de perfecte jurk voor een dagje strand? Die vind je hier, samen met de juiste accessoires, super makkelijk! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 24 TOT 30 JULI

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer