Deal van week: Jurkje van By-Bar en Demimplus.nl

Onze gebeden zijn gehoord en de zonnedansjes zijn gezien. Het zo ver, het is zomer! Aankomend weekend gaat de thermometer zelfs de magische grens van vijfentwintig graden bereiken. Bij zomers weer hoort natuurlijk een zomerse garderobe. En daar komt de Fashionchick & VIVA Deal van de Week weer van pas. Deze week hebben we namelijk een heerlijk zomers jurkje van By-Bar in de aanbieding. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 5 en 11 juni shop je dit super zachte jurkje van By-Bar met 50% korting! Normaal koop je hem voor €69,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €34,95. 

Viva en fashionchick deal van de week

korting bij denimplus.nl

Jeans, jurkjes, schoenen, zonnenbrillen, je shopt het allemaal in de webshop van Denimplus! En deze week koop je al dat moois met met 20% korting! Bij Denimplus shop je de leukste merken van dit moment. Denk aan SuperTrash, Aaiko, Gstar en Met Jeans. Waarschuwing: deze shop heeft een hoge verslaafdheidsfactor! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week:  5 t/m 11 juni

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer