Deal van de week: Zijden blouse van Esqualo en Moderepubliek.nl

Weer zo een topdeal in deze Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week shop je deze mooie zijden blouse van Esqualo met €20,00 korting. Normaal koop je hem voor € 69,90, maar alleen deze week shop je hem bij Fashionchick voor maar €49,90. Draag hem met een mooie statement ketting en je bent klaar voor het nieuwe modeseizoen. 

viva weekdeal

En wij zouden Fashionchick niet zijn als we niet nóg een fijne deal voor je zouden regelen. Tot en met 19 februari shop je de hele collectie van Moderepubliek.nl met 20% korting. Uitzondering op deze actie zijn alle producten in de sale en de labels Canada Goose en Uggs. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 13  T/M  19 februari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer