Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Deal van de week: vest van I-zen & Welikefashion.com

Stefanie, 16 januari 2013

Deal van de week: vest van I-zen & Welikefashion.com

Een feit. Het is koud en de zomer is nog lang niet in zicht. Om je toch fashionable door deze winter heen te slepen hebben wij een winters warme deal voor je geregeld in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Elke week regelen we een flinke korting op een product en een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week hebben we een heerlijk schattig en warm vestje van I-zen weten te bemachtigen, die je shopt met maar liefst €55,- korting! Normaal is dit vest €89,95, maar alleen deze week is hij slechts €34,95.

viva deal

Maak je outft compleet met de trendy fashion die Welikefashion.com aanbiedt. Welikefashion.com behoort tot onze favoriete webshops met de nieuwste collecties van merken als Cheap Monday, Pieces en Guess. Zij hebben nu zelfs al items uit de gloednieuwe collectie van SuperTrash in hun webshop. Tot en met 22 januari shop jij de collectie van Welikefashion.com met maar liefst 20% korting. Deze korting is niet geldig op sale items of in combinatie met andere acties. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 16 januari  T/M 22 januari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Stefanie Kasdiran,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer