Deal van de week: Top van Ydence en Yest.nl

Als je op zoek bent naar de perfecte top bij die ene nieuwe broek, kun je twee dingen doen: op zaterdag in de gigantische drukte door de Kalverstraat paraderen of even onze Fashionchick & VIVA Deal van de Week checken! De keuze is dan makkelijk gemaakt, toch? Van 3 t/m 9 juli shop je een top van Ydence met maar liefst €23,- korting! Normaal koop je hem voor €49,95, maar alleen deze week kost hij via Fashionchick maar €26,95. 

viva

Korting bij Yest.nl

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je dus ook met korting bij Yest.nl aan het shoppen gaan. Deze webshop geeft namelijk ook nog eens 20% korting op de collectie, met uitzondering van de accessoires. Yest.nl bezorgt je pakketje ook geheel kosteloos. Dus waar wachten we nog op, shoppingqueens? Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 3 t/m 9 juli

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Gabriela 

Gabriela 

Reageer