Deal van de week: Top van Part Two en Jeanscentre.nl

Tops zijn onmisbaar in onze kledingkast. En dan het liefst niet één, maar tientallen! We willen ze in allerlei kleuren, zodat we ze gemakkelijk kunnen combineren. Heb jij ook niet genoeg tops? Dan heb je geluk, want deze keer shop je een top van Part Two met korting in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 15 en 21 mei shop je een prachtige sterrentop van Part Two met maar liefst €50,- korting! Normaal koop je hem voor €89,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €39,95. 

viva weekdeal 21

Korting bij jeanscentre.nl

Ben je ook nog op zoek naar een outfit om je top mee te combineren? Lucky you! Jeanscentre.nl geeft namelijk 20% korting weg op alle items van Garcia. Jeanscentre.nl heeft een leuke kleurrijke collectie voor jong en oud. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week:  15 t/m 21 mei

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer