Deal van de week: Top van Missy Taylor en Wearforlove.com

Shoppen met korting? Maar goed dat we dit fijne shirtje van Missy Taylor in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week hebben! Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 20 tot en met 26 maart shop je dit fabulous shirtje met € 40,- korting. Normaal koop je hem voor €79,95 maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €39,95

tommy

korting bij WEAR FOR LOVE

Zin om nog even verder te shoppen met een hele fijne korting? Dat kan! Deze week regelden we namelijk ook nog eens 20% korting op bijna de hele collectie van Wear for Love. Ken je deze shop al? Hier vind je unieke en originele items waarmee jij je op en top vrouw kunt voelen. Je vindt bij Wear for Love populaire merken zoals Mink Pink en One Teaspoon. Naast kleding vind je er ook super veel gave sieraden. Enough said: tijd om te shoppen! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 20 T/M  26 maart

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer