Fashion

Deal van de week: Top van Jack Daniel's en Fashionmania

Marissa, 02 oktober 2013

Deal van de week: Top van Jack Daniel's en Fashionmania

Het voordeel van basic t-shirts is dat je ze op allerlei manieren kunt combineren. Draag deze versie van Jack Daniel's met een leren jasje of onder een lekker warm vest! Geef je look een trendy touch met dit t-shirt uit de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Tussen 2 oktober en 8 oktober shop je hem met maar liefst €20,- korting. Normaal betaal je €34,95 maar alleen deze week kun je dit mooie exemplaar van Jack Daniel's via Fashionchick aanschaffen voor slechts €14,95.

v41

Korting bij Fashionmania

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de collectie van FashionmaniaMet een grote collectie betaalbare topitems is er bij Fashionmania never a dull moment. In de voordelige 5- en 10 eurohoekjes kun je zonder schuldgevoel onmisbare basics en trendy accessoires shoppen. Update je garderobe nu met 20% korting en check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 2 oktober T/M 8 OKTOBER

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer