Deal van de week: Top van Goddish en Fashionize.nl

Deze week een heerlijke zomerse top in de Deal van de Week. Alleen wil het weer nog even niet meewerken. De oplossing: dan draag je de top toch gewoon met een fijn vestje of blazer naar je werk! En mocht het zonnetje onverhoopt tevoorschijn komen ben jij klaar voor de zomer. Ken jij het Fashionchick & VIVA Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 13 tot en met 19 maart shop je deze fijne top met een mégá korting van 70%!  Normaal koop je de top voor € 59,95 maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €17,95.

viva weekdeal

korting bij fashionize

Behalve de korting op de top hebben we ook nog een extra korting bij een van onze lievelingsshops geregeld. Deze week ontvang je 20% korting op de hele collectie van Fashionize.nl. Bij deze webshop vind je sieraden, kleding en accessoires van de zomertrends van 2013: Aztec, Neon, Black en White en Poedertinten. Nieuwsgierig? Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 13 T/M  19 maart

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Lauren 4 jaar geleden

  Love it!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Gaat het zo snel? Zit met een griepje, dus ben niet meer zo snel LOL. Mooie top!!!

 • Maaike 4 jaar geleden

  Neee, mijn maten zijn al uitverkocht :(

 • Maaike 4 jaar geleden

  Jaaaa, dat topje ga ik sowieso bestellen!

 • Hermien 4 jaar geleden

  wat een mooie top, jammer dat het mijn kleur niet is